Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πολυτεχνειούπολη: Φωτογραφία με την δόκιμο αστυνομικό να κρατά όπλο στα χέρια

Πολυτεχνειούπολη: Φωτογραφία με την δόκιμο αστυνομικό να κρατά όπλο στα χέρια

Αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (27.09.2022) σε Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου, Καισαριανή και Βύρωνα, με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες. Μεταξύ των συλληφθέντων στη φοιτητική εστία και μια… δόκιμη αστυνομικός

Η αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και τις γύρω περιοχές, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ξεκίνησε στις 6:00 το πρωί της Τρίτης (27.09.2022) και έγινε με των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Μετά τις έρευνες, συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα, 9 σε σπίτια των περιοχών Ζωγράφου και Βύρωνα και 13 στους χώρους της φοιτητικής εστίας. Μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης, όπως σας είχε ενημερώσει από χθες (28.09.2022) το newsit.gr, και μια δόκιμη αστυνομικός. 

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, η νεαρή αστυνομικός είχε ενεργό ρόλο και ενημέρωνε τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας.  Αυτή φαίνεται ότι διατηρούσε δεσμό με ένα άτομο που έχει ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις αρχές. Μάλιστα, φωτογραφία που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης (28.09.2022) την δείχνει στην Πολυτεχνειούπολη με ένα πιστόλι στα χέρια… 

Δείτε την φωτογραφία: 

Η φωτογραφία που έδειξε ο ΣΚΑΪ

 

Βίντεο ντοκουμέντο από άντρο κακοποιών στην εστία

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η φοιτητική εστία χρησιμοποιούνταν «ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας».

Αυτό επιβεβαιώνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο από δωμάτιο στις εγκαταστάσεις της παλιάς εστίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr την Τρίτη (27.09.2022). Στο βίντεο αποτυπώνονται δύο άτομα, ενώ ο συνεργός του καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο. Οι πρωταγωνιστές είναι ντυμένοι ομοιόμορφα. Φοράνε γκρι παντελόνι φόρμας, πράσινο μπουφάν με κουκούλες, ενώ τα πρόσωπα τους είναι καλυμμένα με full face.

Το βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων κλείνει με μια από ότι φαίνεται προειδοποίηση των κακοποιών προς αντιπάλους και διώκτες τους. Το άτομο που είναι όρθιο, σηκώνει το δεξί του από το περίστροφο και αργά – αργά το περνάει μπροστά από το λαιμό του, θέλοντας να δείξει στους αποδέκτες του ότι θα τους σφάξει σε περίπτωση που έρθουν σε αντιπαράθεση με τη συμμορία του.   

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις