Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πού ψηφίζω στις Εκλογές 2023: Δείτε το εκλογικό κέντρο

Πού ψηφίζω στις Εκλογές 2023: Δείτε το εκλογικό κέντρο

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, και στην περίπτωση διεξαγωγής δεύτερων εκλογών αυτές, ανέφερε, θα διεξαχθούν το αργότερο στις αρχές Ιουλίου.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών, όλοι οι ψηφοφόροι μπορούν να ενημερωθούν για το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζουν στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαϊου 2023, ημερομηνία την οποία ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις» ενημερώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2023 (περιλαμβάνει μεταβολές μέχρι 31/12/2022) και οι ψηφοφόροι μπορούν πλέον να ενημερωθούν για το δήμο και το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ψηφίσουν στις Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023.

Για να δείτε το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζετε, μπείτε στην ειδική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, και αφού συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία, θα δείτε το εκλογικό κέντρο στο οποίο είστε εγγεγραμμένοι:

Επώνυμο,

Όνομα,

Όνομα Πατέρα,

Έτος Γέννησης,

Όνομα Μητέρας (προαιρετικό).

Στην περίπτωση που γνωρίζετε τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό σας, τότε τον συμπληρώνετε και μόνο με το επώνυμο μπορείτε να δείτε το εκλογικό κέντρο.

Μέχρι στιγμής, δεν εμφανίζεται το συγκεκριμένο σχολείο στο οποίο θα ψηφίσετε, αλλά μόνο το εκλογικό τμήμα και το εκλογικό διαμέρισμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις