Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Προσοχή: Ποια Δημοτικά σχολεία είναι κλειστά σχολεία την Παρασκευή 13/11 λόγω κορονοϊού

Ψηφιακή Μέριμνα: «Τρέχει» το voucher

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ THΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11/2020 – Η ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Δεκάδες είναι τα τμήματα σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, αλλά και ολόκληρες εκπαιδευτικές δομές που θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13/11/2020 λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11/2020: Η λίστα από το Υπουργείο Παιδείας με τα κλειστά τμήματα ή και ολόκληρα δημοτικά σχολεία στην Αθήνα και όλη τη χώρα, συνεχώς μεγαλώνει… Ο κορονοϊός και η έξαρση κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα κρατήσουν κλειστά τμήματα σε δημοτικά σχολεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11/2020: Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί και σχολεία πρωτοβάθμιας σε διάφορες περιοχές της χώρας καθώς έχουν καταγραφεί κρούσματα κορονοϊού. Δείτε τη σχετική λίστα από το Υπουργείο Παιδείας εδώ (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς).

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στους δήμους της περιοχής, αναγκάζουν τις υγειονομικές Αρχές να κλείσουν τα σχολεία, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Υπενθυμίζουμε πως το υπουργείο Παιδείας έχει στον “αέρα” μια σελίδα (σ.σ. δείτε την κάνοντας κλικ εδώ) η οποία ανανεώνεται διαρκώς με τα σχολικά συγκροτήματα που δεν θα λειτουργούν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις