Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια: Με έξι σφαίρες «έφαγε» τους αντιπάλους του ο 48χρονος

Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια: Με έξι σφαίρες «έφαγε» τους αντιπάλους του ο 48χρονος

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο νεκρών στο αιματηρό περιστατικό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Κάτω Πατήσια. Οι δύο άνδρες – 46 και 23 ετών – έχασαν τη ζωή τους από έναν 48χρονο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα έπεσε και αυτός νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους.  

Η νεκροψία – νεκροτομή των δύο θυμάτων στην οδό Αριστείδου Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, αποδεικνύει ο 48χρονος ήθελε τους δύο «αντιπάλους» του νεκρούς. Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών το πρώτο εκ των δύο θυμάτων, ο 46χρονος πυροβολήθηκε πέντε φορές από τον 48χρονο. Η μια σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.  

Το δεύτερο θύμα, ο 23χρονος γιος του 46χρονου, δεν έφυγε από τη ζωή από το πιστόλι του δράστη, καθώς δέχτηκε μόνο μια σφαίρα στο χέρι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση εξέπνευσε εξαιτίας των βαριών κακώσεων που προκλήθηκαν στο θώρακα του κατά την παράσυρση του από την μαύρη Mercedes του 48χρονου.  

Όσον αφορά τώρα τον δράστη ο οποίος ήταν σεσημασμένος, όπως και τα δύο άτομα με τα οποία συνεπλάκη στα Κάτω Πατήσια, πέθανε από σφαίρες που δέχτηκε στο θώρακα από τους δύο αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους τους οποίους είχε πρώτος τραυματίσει με τα πυρά του.    

Μαρίνος Αλειφέρης 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις