Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ραφήνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στο μπαρ μεταξύ του 42χρονου και των κατηγορουμένων

Ραφήνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στο μπαρ μεταξύ του 42χρονου και των κατηγορουμένων

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία του 42χρονου στο μπαρ της Ραφήνας έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτεται καρέ καρέ η στιγμή που το θύμα διαπληκτίζεται με τους δύο κατηγορούμενους μέσα στο μαγαζί.

Όπως φαίνεται από την τηλεόραση του MEGA, ο ένας κατηγορούμενος βγαίνει από την τουαλέτα του μπαρ της Ραφήνας πρώτος, μαζί με έναν φίλο τους και τους ακολουθεί το ο 42χρονος, ο οποίος φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και μια βερμούδα.

Κατευθύνεται προς τους κατηγορούμενους και εκεί φαίνεται μια αναστάτωση μεταξύ τους, η οποία φτάνει μπροστά από το μπαρ, για να εμπλακεί ένας υπεύθυνος του μαγαζιού ώστε να τους χωρίσει και τελικά να τους βγάλει έξω από το μαγαζί.

Τότε έγινε η μοιραία επίθεση, για την οποία κατηγορούνται τα δύο άτομα που οδηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (1.7.2022) στον ανακριτή, επειδή κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

«Ο αδελφός μου κατηγορείται άδικα – Είναι το καλύτερο παιδί»

Στον ανακριτή, οι δυο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι ο θάνατος του 42χρονου είναι ατύχημα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησαν να τα ρίξουν ο ένας στον άλλον ενώ δήλωσαν ότι το θύμα ήταν προκλητικό εναντίον τους.

«Είμαι αθώος. Δεν είχα ουδέποτε πρόθεση να τον σκοτώσω αλλά υπερασπίστηκα τον φίλο μου που κινδύνευε από το θύμα. Είχα επαφή με το θύμα στο πλαίσιο της νόμιμης άμυνας υπέρ τρίτου», δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας, ο πρώτος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν ακούμπησε καν τον 42χρονο και δήλωσε ότι μπήκε μέσα στο μπαρ για να πάρει τα τσιγάρα του, επικαλούμενος και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του μαγαζιού.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος δήλωσε ότι θα διορίσει τεχνικό σύμβουλο, γιατρό, για να καταδείξει εθισμό του θύματος στο αλκοόλ και βεβαρημένη κατάσταση υγείας πριν τον θάνατό του.

Ο αδερφός του ενός κατηγορούμενου δήλωσε στις κάμερες ότι «ο αδερφός μου άδικα κατηγορείται. Είναι το καλύτερο παιδί, όλα θα βγουν στην φορά και θα αποκαλυφθούν».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις