Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ραφήνα: Τα δύο σενάρια για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Ραφήνα: Τα δύο σενάρια για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου

Τις αιτίες του άγριου ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 42χρονου στην Ραφήνα ψάχνει η ΕΛΑΣ, όχι φυσικά πως δικαιολογεί κάτι στην πραγματικότητα το άγριο φονικό.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 42χρονος βρισκόταν στο μπαρ στην Ραφήνα και κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα. Εκεί φέρεται να υπήρξε μια μικρή ένταση (πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε παρεξήγηση για τη σειρά) και αμέσως μετά επέστρεψε στο σημείο που ήταν η παρέα του. Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε και εκεί που καθόταν με την παρέα του, και πιο μετά οι δράστες του την έστησαν έξω από το μπαρ.

Ωστόσο τώρα έρχεται να προστεθεί και ένα δεύτερο σενάριο. Και αυτό λέει πως o 42χρονος ήταν στο μπαρ μαζί με την κοπέλα του, την οποία οι 5 δράστες παρενόχλησαν.

Ο 42χρονος την υπερασπίστηκε και υπήρξε ένταση. Σε κάθε περίπτωση, οι «μάγκες» επιτέθηκαν στον 42χρονο έξω από το μπαρ, και όπως όλα δείχνουν τον ξυλοκόπησαν με σιδερογροθιές, σκοτώνοντάς τον.

Οι δράστες είναι γνωστά «μπουμπούκια» αφού είναι γνώριμοι στις αρχές από άλλες υποθέσεις.

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα πάντως να γίνουν προσαγωγές.

 

Φίλος του 42χρονου έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση κάνει λόγο για τους «μάγκες», που ήθελαν να το παίξουν «άντρες και αρσενικά», και που για το τίποτα χτύπησαν βάναυσα τον 42χρονο.

 

Βίντεο από τη στιγμή που καταφθάνει η αστυνομία

Βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που η αστυνομία και το ασθενοφόρο φτάνουν στο σημείο. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πιθανότατα ο 42χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές αλλά και χτυπήματα με σιδερογροθιές.

Το newsit.gr φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από την περιοχή που έγινε ο ξυλοδαρμός που στοίχισε στην ζωή στον άτυχο άνδρα.

Συγκεκριμένα, στις 2.07 τα ξημερώματα φτάνει ένα περιπολικό στο σημείο. Είναι μόλις λίγα λεπτά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό με τον 42χρονο είναι στην περιοχή βαριά τραυματισμένος.

Στη συνέχεια διακρίνεται ένας αστυνομικός με φακό να κάνει έρευνα στο σημείο αναζητώντας στοιχεία.

Γύρω στις 2.31 ένα ασθενοφόρο καταφτάνει, παραλαμβάνει τον άνδρα και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις