Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Πώς ομολόγησε η θεία τη σκευωρία – Συγκλονίζει ο παππούς του παιδιού

Ρόδος κακοποίηση ανηλίκου
Φωτογραφία αρχείου: Intime

«Τα εγγόνια μου είναι η ζωή μου. Θέλουμε να τα γλιτώσουμε από τα ιδρύματα», λέει στο newsit.gr o παππούς του οκτάχρονου κοριτσιού από την Ρόδο. Ο άνδρας, δηλαδή, στο πρόσωπο του οποίου επιχειρήθηκε να «στηθεί» η σκευωρία του βιαστή του ανήλικου κοριτσιού…

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του υποτιθέμενου βιασμού του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο προκαλούν φρίκη, ενώ δύσκολα θα μπορούσαν να «συλληφθούν» ακόμα και από τους σεναριογράφους το Χόλυγουντ. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, πίσω από την κακοποίηση του μικρού κοριτσιού βρίσκεται μια θεία του, η οποία βάζοντας σε εφαρμογή ένα φρικτό και ταυτόχρονα σατανικό σχέδιο ήθελε να αρπάξει από την οικογένεια της 8χρονης το ποσό των 700 ευρώ.

Κι ενώ ο παππούς της ανήλικης είχε κληθεί να καταθέσει στην προανάκριση που έχει ξεκινήσει μετά από εντολή του εισαγγελέα ως ύποπτος, τα στοιχεία που άρχισαν να έρχονται στην διάθεση των αστυνομικών αλλά και οι καταθέσεις από τα δύο αδερφάκια της οκτάχρονης άλλαξαν ριζικά την πορεία της υπόθεσης.

Η συμπληρωματική κατάθεση της μητέρας

Ο ιατροδικαστής, βάση των ευρημάτων δεν μπορούσε να αποφανθεί ότι το τραύμα του παιδιού στα γεννητικά του όργανα προέρχονταν από βιασμό, ενώ τα λόγια των αδερφών της ανήλικης 11 και 12 ετών στους αστυνομικούς τους έπεισαν ότι κάτι διαφορετικό συνέβαινε. «Ο παππούς μας, μας αγαπάει πολύ και δεν μας έχει πειράξει ποτέ. Δεν θα μας έκανε ποτέ κακό και τον αγαπάμε πολύ», είπαν τα δύο παιδιά στους αστυνομικούς.

Έτσι το περασμένο Σάββατο η 33χρονη μητέρα κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Αφού οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που ανέλαβαν να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση της παρέθεσαν όλα τα στοιχεία, στη συνέχεια άρχισαν να την πιέζουν έτσι ώστε να τους πει την αλήθεια.

Η 33χρονη «έσπασε» κι άρχισε να λέει όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Πώς δηλαδή η συγγενής της και θεία των παιδιών της είχε στήσει την πλεκτάνη, από την οποία όσο κι αν φαίνεται απίστευτο αποσκοπούσε να αποσπάσει το ποσό των 700 ευρώ.

Η παγίδα στον παππού

Η θεία που είχε πείσει την μητέρα λίγο πριν η ίδια κακοποιήσει το παιδί ότι το ” Χαμόγελο του Παιδιού” θα της πάρει το παιδί, στη συνέχεια κατάφερε όπως όλα δείχνουν να την πείσει ότι πίσω από τη σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης βρίσκεται ο πατέρας της.

Η 33χρονη πίστεψε τη συγγενή της, καθώς ο τραυματισμός στα γεννητικά όργανα που είχε προκαλέσει η ίδια η συγγενής όταν… εξέτασε το παιδί που παραπονούνταν ότι πονάει, την έπεισε ότι είχε δημιουργηθεί από τον ηλικιωμένο πατέρα της. Μάλιστα είχε διαρκή επικοινωνία με την 33χρονη γυναίκα, προκειμένου να τη «δασκαλέψει» στο τι θα πρέπει να πει το παιδί στους αστυνομικούς, έτσι ώστε να μην γίνει γνωστή η πράξη της, αλλά να ριχτούν οι ευθύνες στον παππού.

Click4more: Ρόδος: Ομολόγησε η θεία τη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Στόχος της θείας ήταν να πάρει με εκβιασμούς το ποσό των 500 ευρώ από τον παππού και των 200 ευρώ από την ξαδέρφη της. Η θεία κλήθηκε να δώσει σήμερα κατάθεση στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου. Παρέμεινε απέναντι από στους αστυνομικούς για πέντε ολόκληρες ώρες. Παρότι στην αρχή δεν παραδέχονταν τίποτα στη συνέχεια «έσπασε» και είπε με κάθε λεπτομέρεια όλη την αλήθεια.

Οι αστυνομικοί πλέον έχουν μάθει την ταυτότητα της γυναίκας που έστειλε την ανώνυμη επιστολή με την οποία κατηγορούσε το οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού για το βιασμό του. Μάλιστα η γυναίκα που είναι φίλη της θείας της 8χρονης θα κληθεί να καταθέσει τις επόμενες ώρες και να πει γιατί προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια.

«Δεν με πειράζει που κατηγορήθηκα»

Όσον αφορά τώρα τη θεία του κοριτσιού, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί φόρεσε το γάντι και τραυμάτισε το εσωτερικό των γεννητικών οργάνων του παιδιού και προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον παππού για σεξουαλική κακοποίηση, τότε ανέφερε αξιωματικούς της ΕΛ. ΑΣ ότι το έκανε αυτό για να βρει το ποσό των 700 ευρώ που της έλειπε για νοικιάσει ένα σπίτι.

«Είχα πει στην κόρη μου να μην κάνει παρέα. Η ουσία είναι ότι εμείς παλεύουμε τώρα για τα παιδιά, μπας και γλιτώσουν τα παιδιά, να αποφύγουν τα ιδρύματα» λέει στο newsit.gr o παππούς της 8χρονης.

Και προσθέτει: «Δεν με πειράζει εμένα που κατηγορήθηκα, έτσι κάνει η αστυνομία, έτσι πρέπει να είναι οι νόμοι, δεν μας πειράζει, το θέμα είναι να φανεί ποιοι είναι οι αθώοι και ποιοι είναι οι ένοχοι. Θα προσπαθήσει ο πατέρας της 8χρονης να κάνει χαρτιά να την βγάλουμε έξω, αλλιώς θα μείνει στο ίδρυμα».

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης – Αναστασία Σταματοπούλου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις