Site icon NewsIT

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διακοπή της δίκης για την Τετάρτη – Πρώτος μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης

09.01.2023 | 11:32
Ρούλα Πισπιρίγκου: Διακοπή της δίκης για την Τετάρτη – Πρώτος μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, διεκόπη για την Τετάρτη (11.1.2023). Μάλιστα, το πρωί της ίδιας μέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί στην ανακρίτρια για το θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος είπε ότι η δίκη θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, καθώς στις 9 το πρωί της ίδιας μέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί σε απολογία από την 35η ανακρίτρια για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας αντέδρασε λέγοντας ότι είναι αδύνατον να έχει ολοκληρωθεί η απολογία. «Μόνο το υπόμνημα είναι 120 σελίδες!», ανέφερε στην πρόεδρο, η οποία απάντησε πως εάν υπάρξει πρόβλημα το δικαστήριο θα ξαναδιακόψει.

Η κατηγορούμενη έδωσε στο δικαστήριο τα στοιχεία της ταυτότητας της ενώ παρέμεινε όρθια καθ’όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης του κατηγορητηρίου από την εισαγγελέα, την οποία άκουγε δακρυσμένη, χωρίς να μιλήσει.

Σημειώνεται πως πρώτος μάρτυρας στη δίκη θα είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια για αναβολή της δίκης, ο οποίος επικαλέστηκε φόρτο εργασιών. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version