Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους – Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους – Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Επιμένει στην αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία – μέσω του δικηγόρου της – δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο των τριών παιδιών της και κάποιοι προσπαθούν της «φορτώσουν» τους θανάτους των παιδιών.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, σημείωσε πως η πελάτης του εξακολουθεί να είναι σε έντονη ανησυχία ειδικά μετά την έκδοση του πορίσματος και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι «δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά».

Ωστόσο, όπως είπε δεν υπήρξε υπόνοια ότι το έχει κάνει κάποιος άλλος. «Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρια και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, τόνισε πως: «Το σημαντικό που αλλάζει τα δεδομένα για εμάς είναι ότι από σήμερα θα έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα της δικογραφίας τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο να τα μελετήσουμε».

«Ήταν μία από τις εκδοχές που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι βέβαια κατηγορούμενη ακόμα» τόνισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

 

Σε ερώτηση για την κλήση σε ανωμοτί κατάθεση, ο δικηγόρος της τόνισε πως μπορεί να γίνει μέσω απολογητικού υπομνήματος για να βοηθηθεί χρονικά η διαδικασία, αλλά αυτό δεν αποκλείει να της υποβληθούν ερωτήσεις.

Τέλος, σε ερώτηση για τον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Παπαδόπουλος μετέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει καμία επαφή μαζί του: «Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της. “Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά'”. “Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της”, αυτά είναι τα λόγια της».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις