Ελλάδα

Σε 30 δευτερόλεπτα 9χρονος και 15χρονος κλέβουν μηχανάκι στου Ρέντη: Βίντεο ντοκουμέντο

Ο δεύτερος ανήλικος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα - Συνελήφθησαν οι κηδεμόνες των παιδιών για παραμέληση εποπτείας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που δύο ανήλικοι κλέβουν ένα μηχανάκι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οι δύο ανήλικοι δράστες ηλικίας 15 και 9 χρόνων, γύρω στις 10:30 το πρωί της Τρίτης (05.08.2025), προσεγγίζουν προσεκτικά ένα μηχανάκι που είναι σταθμευμένο στην οδό Πρωτοπαπαδάκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Ο μεγαλύτερος από αυτούς κάθεται στη θέση του οδηγού, ενώ ο 9χρονος ανεβαίνει λίγο αργότερα στο δίκυκλο.

Ο 15χρονος αμέσως βάζει μπροστά το μηχανάκι και εξαφανίζονται από το σημείο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ του Πειραιά χτένισαν την περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα οι δράστες εντοπίστηκαν στα Καμίνια, όπου οι αστυνομικοί τους περάσουν χειροπέδες.

Οι κηδεμόνες των παιδιών συνελήφθησαν επίσης κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Από τους δύο ανήλικους Ρομά που συνελήφθησαν, ο 15χρονος έχει κατηγορηθεί πριν 2 χρόνια για παρόμοια αδικήματα και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έφοδος της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ - Στο μικροσκόπιο 10 πρόσωπα
Δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Θεσσαλίας και τις τελευταίες ημέρες το όνομα τους είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς ένα εξ αυτών είχε πολιτευτεί με τη Ν.Δ.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιος ήταν ο ορειβάτης από την Πάτρα που σκοτώθηκε στις Άλπεις: Κατέβαινε από τον «διάδρομο του θανάτου» χωρίς σχοινί
Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατό του - Το «αντίο» του Ορειβατικού Συλλόγου Πάτρας στον άνθρωπο που είχε «πάθος για το βουνό και την εξερεύνηση»
Ο Δημήτρης Κάντας