Το γήπεδο είναι γεμάτο από θαυμαστές του τραγουδιστή που έχουν σχηματίσει ακανόνιστους κύκλους για να χορέψουν Ικαριώτικο
Σωκράτης Μάλαμας και το πιστό κοινό του, τα «έσπασαν» στη συναυλία του τραγουδιστή που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπουλης το 2ημερο 15 και 16 Ιουνίου 2025.
Στο πλευρό του Σωκράτη Μάλαμα τραγούδησε και η Ιουλία Καραπατάκη. Οι 2 καλλιτέχνες, σε αυτές τις μοναδικές συναυλίες, ξεσήκωσαν το κοινό με τις ερμηνείες και τα τραγούδια τους.
Απόδειξη αυτού ένα απίστευτο πανοραμικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media το οποίο δείχνει το γλέντι που στήθηκε όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας ξεκίνησαν οι μουσικοί να παίζουν τον αγαπημένο Ικαριώτικο.
Όπως φαίνεται στα πλάνα, το γήπεδο είναι γεμάτο από κόσμο ο οποίος έχει σχηματίσει ακανόνιστους κύκλους για να χορέψει το παραδοσιακό κομμάτι.
Η εικόνα με τους δεκάδες κύκλους χορού φαίνεται από μακριά σαν μία ψυχεδελική εικόνα. Το κοινό φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο το τραγούδι.
Δείτε βίντεο:
Πολλοί χρήστες μάλιστα παρομοίασαν αυτή την εικόνα με πίνακα του Βαν Γκογκ. Όχι άδικα. Το στιγμιότυπο είναι σαν μία ζωντανή ζωγραφιά που αποτελείται από σώματα που χορεύουν στους ρυθμούς του παραδοσιακού τραγουδιού.