Site icon NewsIT

Σορός 70χρονου βρέθηκε στα Μέθανα – Ατύχημα σε ναυπηγείο στο Πέραμα

02.12.2022 | 16:00
Σορός 70χρονου βρέθηκε στα Μέθανα – Ατύχημα σε ναυπηγείο στο Πέραμα

Σορός ενός άνδρα ηλικίας 70 ετών εντοπίστηκε στον οικισμό Τακτικούπολη, στον δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων Αττικής. Για το τραγικό περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Η σορός του ηλικιωμένου που βρέθηκε στον οικισμό Τακτικούπολη, στον δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαλατά. Για τον εντοπισμό του νεκρού 70χρονου, ενημερώθηκε η τοπική Λιμενική Αρχή.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μεθάνων του Λιμεναρχείου Πόρου που πραγματοποιεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στο μεταξύ, 32χρονος ναύτης πλοίου τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών, σε ιδιωτικό ναυπηγείο στο Πέραμα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ενώ προανάκριση κάνει η τοπική Λιμενική Αρχή.

Τέλος, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στο Ικόνιο Κερατσινίου, μεταξύ φορτηγού και μηχανής που επέβαινε 43χρονος.

Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας. Τη σχετική προανάκριση διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version