Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνελήφθη ο Άρης Φλώρος!

Συνελήφθη ο Άρης Φλώρος!

– Ο Άρης Φλώρος συνελήφθη και βρίσκεται στην ΓΑΔΑ, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες
– Μοιάζει σαν ένα “προληπτικό μέτρο” μετά τα όσα είδαν το “φως” της δημοσιότητας
– Η γιατρός που φέρεται να υπέγραψε την γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε, λέει πως η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε!
– Είχε ήδη ασκηθεί έφεση κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκισή του

Ο Άρης Φλώρος συνελήφθη και έχει ήδη μεταφερθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Πριν από λίγη ώρα, λοιπόν, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας προσήγαγαν τον καταδικασμένο για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας (αναπηρία 67%).

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 31.08.2018, επιβεβαιώθηκε από το ρεπορτάζ του newsit.gr πως δεν έχει απλά προσαχθεί, αλλά έχει συλληφθεί.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση: «Συνελήφθη από τη διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, ημεδαπός 39 ετών, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα με υφ’ όρον απόλυση»…

Δικαστική απόφαση απόψε για το… αν θα συνεχίσει να είναι ελεύθερος ο Άρης Φλώρος!

Άρης Φλώρος

Η αιτία της σύλληψης, παραμένει άγνωστη μέχρι αυτή την ώρα. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της αποφυλάκισής του, η κίνηση αυτή μοιάζει σαν ένα μέτρο… πρόληψης, αφού οι Αρχές θεώρησαν πως υπάρχει κίνδυνος να προσπαθήσει να διαφύγει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, 31.08.2018, συνεδριάζει μέχρι και αυτές τις στιγμές το Συμβούλιο Εφετών για να αποφανθεί επί της έφεσης που ασκήθηκε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης από τον εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας.

Ακόμη, όμως, δεν έχει εκδοθεί το σχετικό βούλευμα το οποίο (σ.σ. σε περίπτωση που γινόταν δεκτή η αίτηση έφεσης) θα παρήγαγε το έννομο αποτέλεσμα και θα οδηγούσε στη σύλληψή του.

Κι αυτό ενώ σήμερα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεσης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε και λίγο μετά συνεκλήθη το συμβούλιο για να αποφανθεί.

Μάλιστα, ήδη ο εισαγγελέας Εφετών φέρεται να έχει προτείνει προς το Συμβούλιο να γίνει δεκτή η έφεση και να εξαφανιστεί το βούλευμα αποφυλάκισης. 

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών αναμένεται αργότερα απόψε.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις