Ελλάδα

Τα αιτήματά τους για κάλυψη κενών θέσεων καλούνται να δηλώσουν οι φορείς του δημοσίου

Οι φορείς του δημοσίου καλούνται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να δηλώσουν τα αιτήματά τους για την κάλυψη κενών θέσεων από υπάλληλους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική εγκύκλιο, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την τοποθέτηση υπαλλήλων των οποίων οι θέσεις καταργήθηκαν μέσω του προγράμματος κινητικότητας, ζητά από τους φορείς «προς τους οποίους αποστέλλεται η παρούσα να αποστείλουν σχετικό τεκμηριωμένο ως προς τις υπηρεσιακές ανάγκες αίτημα προς το Τριμελές Συμβούλιο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου trimeles@ydmed.gov.gr».

Σημειώνεται δε, ότι τα αιτήματα θα πρέπει να αποστέλλονται από τον αρμόδιο υπουργό ή τον πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής, ιεραρχημένα ως προς την αναγκαιότητα κάλυψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την βελγική εφημερίδα – Ποτέ δεν είπα στρατιωτικός νόμος – Έγινε βάναυση διαστρέβλωση των λεγομένων μου!

Χρωστάμε στο Δημόσιο 60 δισ.ευρώ από φόρους!

Ξαφνικός θάνατος στο Δημόσιο – 1.270 απολύσεις μέσα στους επόμενους δύο μήνες με… στρατιωτικό νόμο

Κ. Μητσοτάκης: Πάνω από 20% μειώθηκε το μισθολογικό κόστος στο Δημόσιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δροσίζει ο καιρός από την Τετάρτη: Ενισχύονται τα μελτέμια στο Αιγαίο, έως 8 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι
Κορυφώνεται το «δροσερό φαινόμενο» την Πέμπτη - Έντονες οι καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα το επόμενο 24ωρο - Η πρόγνωση καιρού του Θοδωρή Κολυδά και του Γιώργου Τσατραφύλλια
Κύματα
«Καταρρέουν τα νοσοκομεία των νησιών»: «Καμπανάκι» από την ΠΟΕΔΗΝ για τις ελλείψεις γιατρών
Ποια νησιά έχουν αδειάσει από γιατρούς - O Μιχάλης Γιαννάκος δηλώνει πως οι μισθοί των γιατρών, των τραυματιοφορέων και των νοσηλευτών δεν φτάνουν ούτε για το νοίκι του σπιτιού τους
Βάρκα 1