Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τάσος Ξιαρχό: «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω» – Έδωσε σημάδια ζωής στο TikTok

Τάσος Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι ζωντανός και ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέβασε όμως αμέσως.

Έδειξε έτσι ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Δείτε τι ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο TikTok

Τάσος Ξιαρχό

Νωρίτερα, θρίλερ επικρατούσε με τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος είχε εξαφανιστεί και είχε στείλει μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, λέγοντας ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια.

Στην Αστυνομία είχε σημάνει συναγερμός και οι έρευνες ήταν πυρετώδεις. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή LiveNews, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου όμως εκείνος, μόλις τους είδε, βγήκε έξω και εξαφανίστηκε.

Δείτε τις εικόνες

Μαζί με τους αστυνομικούς, οι οποίοι «χτένιζαν» την περιοχή, τον χορογράφο έψαχνε και ο πατέρας του.

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Δε μιλάει, δε σηκώνει τα τηλέφωνα… Το τηλέφωνο μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον».

Όλα συνέβησαν μετά από μια απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής, 31.10.2021, ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έκανε story στο Instagram χλευάζοντας μια γυναίκα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι για τα κιλά της.

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρότατες, με τον γνωστό χορογράφο να βρίσκεται -και δικαίως- στο στόχαστρο μετά το δημόσιο bullying σε μια γυναίκα που απλώς είχε βγει σε ένα εστιατόριο και προβλήθηκε εν αγνοία της στον λογαριασμό του χορογράφου στο Instagram, ο οποίος απαριθμεί περίπου μισό εκατομμύριο ακολούθους…

 

Περισσότερα σε λίγο…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις