Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Όταν του ζήτησα να χωρίσουμε τότε σήκωσε χέρι πάνω μου» λέει η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του

Θέμης Αδαμαντίδης: «Όταν του ζήτησα να χωρίσουμε τότε σήκωσε χέρι πάνω μου» λέει η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Εκτός από την νυν σύντροφό του Βαρβάρη Κίρκη ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται και από την πρώην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Αναστασίας Στεφάνοβα για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Υπέμεινα πολλά και όλα αυτά τα χρόνια δεν μιλούσα. Όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τώρα έπρεπε να τα πω» αναφέρει στο newsit.gr η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα.

Και προσθέτει: «Ζούσα μια κόλαση, κουράστηκα».
Μάλιστα λέει στο newsit.gr ότι εκτιμά βαθύτατα την Βαρβαρα Κίρκη καθώς «την έχει στηρίξει και της έστελνε χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για τα έξοδα των παιδιά της».

Εκνευρισμένος και ειρωνικός ο Θέμης Αδαμαντίδης στα δικαστήρια

Ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η σύντροφός του για σωματική βία σε βάρος της.

Συνελήφθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού που κατήγγειλε η γυναίκα πως συνέβη τα ξημερώματα της πέμπτης στην Γλυφάδα. Ο Θέμης Αδαμαντίδης πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος της Αργυρούπολης.

Η σύντροφός του, μιλώντας στο MEGA, είπε πως στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η σκηνή. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία, περίμενε τον τραγουδιστή μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα επί δύο ώρες κι όταν, γύρω στη 01.00 τη νύχτα εκείνος βγήκε και την είδε να μιλά στο τηλέφωνο, έγινε έξαλλος και άρχισε να την χτυπά και να την βρίζει.

«Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στον γοφό μου».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό όπως είπε στην κατάθεσή της.

«Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα».

Και συμπληρώνει: «Μια φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα. Σχεδόν καθημερινά με βρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο. Τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι για να μαθαίνει με ποιον μιλάω. Όταν το ανακάλυψα, παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε».

Ο τραγουδιστής πέρασε αμέσως μετά τη μήνυση στην αντεπίθεση, υπέβαλε μήνυση εναντίον της γυναίκας για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και για κλοπή.

Υποστήριξε ότι είχαν χωρίσει κι εκείνη είχε κρατήσει τα κλειδιά του σπιτιού του και με αυτά μπήκε μέσα και του πήρε 7.000 ευρώ.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε μετά τον εισαγγελέα στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο όπου έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, απειλή και απλή εξύβριση.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις