Ελλάδα

Θεοφάνεια: Ένας 12χρονος έπιασε τον σταυρό στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας

Μόνο δύο μικροί μαθητές βρήκαν το κουράγιο να πέσουν στη θάλασσα για τον Τίμιο Σταυρό

Δύο έφηβοι ήταν οι μοναδικοί θαρραλέοι στην παραλία του Αλμυροπόταμου στην Εύβοια που αποφάσισαν να βουτήξουν για να πιάσουν τον σταυρό για τα Θεοφάνεια

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα των Θεοφανείων, οι δυο μαθητές βούτηξαν στα παγωμένα νερά στην παραλία του Αλμυροποτάμου, αλλά ο Νίκος, ο οποίος είναι μαθητής Γυμνασίου ήταν ο τυχερός.

Στο Λιμάνι βρέθηκε κόσμος από την Αθηνά αλλά και οι άνθρωποί του χωριού αλλά κανείς δεν τόλμησε να πέσει στα παγωμένα νερά.

Έτσι, όλοι καταχειροκρότησαν τα δύο παιδιά που δεν τους πτόησε το κρύο και έπιασαν τον Τίμιο Σταυρό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέος Κόσμος: Τέσσερις συλλήψεις για τον θάνατο του 58χρονου οδηγού – Του χτυπούσαν το κεφάλι στο τιμόνι
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πατέρας ενός εκ των υπόπτων καθώς όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για έρευνα προσπάθησε να κρύψει το μηχανάκι του γιου του - «Μιλάμε για ξύλο όχι αστεία»
Το αυτοκίνητο του άτυχου 58χρονου στον Νέο Κόσμο
60