Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ στη Βαρυμπόμπη με τους τρεις νεκρούς σε πηγάδι – Ίσως έψαχναν για χρυσό

Θρίλερ στη Βαρυμπόμπη με τους τρεις νεκρούς σε πηγάδι – Ίσως έψαχναν για χρυσό

Την αιτία που οδήγησε τους τρεις άνδρες στο φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν νεκροί, ερευνούν οι αρχές. Η γεννήτρια που βρέθηκε στο πηγάδι βάθους σχεδόν οκτώ μέτρων οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα θύματα της τραγωδίας κάτι έψαχναν. Εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, όταν εγκλωβίστηκαν σε φρεάτιο βάθους σχεδόν οκτώ μέτρων στην περιοχή Φλόγα, στη Βαρυμπόμπη.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30.07.2020), όταν αστυνομία και πυροσβεστική κλήθηκαν στο σημείο. 12 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα επιχείρησαν και ανέσυραν, λίγο πριν από τις 05:30 το πρωί, τους τρεις άνδρες από το φρεάτιο. Κανείς τους δεν είχε τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους από τους γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας από 45 έως 55 ετών. Έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τις αρχές ειδοποίησαν άλλοι τρεις άνδρες που βρίσκονταν έξω από το φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη. Οι άνδρες αυτοί προσήχθησαν και δίνουν κατάθεση προκειμένου να απαντηθούν τα πολλά ερωτήματα γύρο από την τραγωδία. 

Το γεγονός πως μέσα στο φρεάτιο όπου εντοπίστηκαν οι τρεις νεκροί βρέθηκαν μια σκάλα και μια γεννήτρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως οι άτυχοι άνδρες κάτι έψαχναν. Δεν αποκλείεται να αναζητούσαν χρυσό, όπως αναφέρουν κάποιες εκτιμήσεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις