Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τζόκερ: Η κλήρωση 2574 για 1.400.000 ευρώ

Τζόκερ: Η κλήρωση 2574 για 1.400.000 ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Σήμερα στην κλήρωση τζόκερ 2574 του ΟΠΑΠ (Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023) θα μοιράσει περισσότερα από 1.400.000 ευρώ στους τυχερούς.

Με το μυαλό στην σημερινή κλήρωση τζόκερ, (Πέμπτη 23/03/2023, αριθμός κλήρωσης 2574). Μετά από τα συνεχόμενα τζακ ποτ και τις μεγάλες κληρώσεις που έδωσαν μέχρι και 6,9 αλλά και 7,7 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι υπερτυχεροί του Τζόκερ αναμένεται να να είναι πάνω από 1.400.000 ευρώ.

Εάν θέλετε να δείτε ποιοι αριθμοί έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις στην πεντάδα βάσει των επίσημων στοιχείων, μπορείτε να τα βρείτε στο www.opap.gr από τις χιλιάδες κληρώσεις.

Εδώ θα δείτε τους τυχερούς αριθμούς για την κλήρωση 2574 λίγο μετά τις 22.00.

Mπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online

Οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα. Στο «κυνήγι» των 1.400.000 ευρώ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ σήμερα με 1.400.000 ευρώ!

Για εσένα που έπαιξες ή ετοιμάζεσαι να παίξεις τζόκερ, ίσως οι παρακάτω συμβουλές σου φανούν πολύτιμες! Γιατί να μην είσαι έτοιμος όταν τα εκατομμύρια σου χτυπήσουν την πόρτα;

Σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, το τζόκερ μοιράζει συνολικά 1.400.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας (υπ. αριθμ. κλήρωση 2574).

Αυτά είναι τα πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις εάν είσαι εσύ ο μεγάλος υπερτυχερός: 

Να μοιραστείς με όλους το νέο της νίκης σου! Εάν κερδίσεις ένα τέτοιο ονειρικό ποσό, κατά πάσα πιθανότητα θα θέλεις να βγεις στους δρόμους να το βροντοφωνάξεις! Κι όμως πρέπει να βρεις την ψυχραιμία να συγκρατηθείς. Εκμεταλλεύσου την δυνατότητα που σου προσφέρει ο νόμος του κράτους περί ανωνυμίας και προσπάθησε να μείνεις ανώνυμος για όσο περισσότερο μπορείς.

Να αγοράσεις τα πάντα σε όλους, και μαζί και στον εαυτό σου! Μην βγεις έξω και αρχίσεις και αγοράζεις ντουζίνες αυτοκινήτων και σπιτιών για τους φίλους και συγγενείς σου. Θα το βρεις μπροστά σου και αυτόματα θα γίνεις μια «μικρή οικογενειακή τράπεζα» για τους γύρω σου. Εάν ξεκινήσεις να αγοράζεις τα πάντα σε όλους, κατά πάσα πιθανότητα αυτοί θα θεωρήσουν ότι η γενναιοδωρία σου θα κρατήσει για πάντα. Βάζοντας μερικά όρια στις αγορές σου δε θα σε βλάψει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις