Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τζόκερ: Κροίσος με… το πάτημα ενός κουμπιού!

τζόκερ

Το τζόκερ είναι ο… ορισμός του παιχνιδιού που μοιράζει συγκινήσεις και φυσικά εκατομμύρια. Οι εποχές βεβαίως αλλάζουν και ο… τρόπος επίσης!

«5+1» κλικ και πολλή τύχη χρειάστηκαν για να κερδίσει ο μεγάλος νικητής του Τζόκερ το αστρονομικό ποσό των 6.781.501,68 ευρώ!

Εκατομμυριούχος… online με το τζόκερ!

Κι αν έχετε στο μυαλό σας την… κλασική εικόνα ενός ανθρώπου να μπαίνει σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και να… συμπληρώνει τους μαγικούς αριθμούς, τότε στην προκειμένη περίπτωση κάνετε λάθος!

Κι αυτό διότι το συγκεκριμένο τυχερό δελτίο του καλοκαιρινού τζακ ποτ συμπληρώθηκε… online στο tzoker.gr! Και μάλιστα κόστισε μόλις πέντε ευρώ!

Η περίπτωση του χθεσινού υπερτυχερού έχει μια παραπάνω σημασία για την ιστορία του παιχνιδιού, καθώς είναι ο πρώτος παίκτης που κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό με δελτίο που συμπληρώθηκε διαδικτυακά.

Eύκολα βήματα για εγγραφή στο πρακτορείο Aπό τον περασμένο Απρίλιο, οι παίκτες μπορούν να επιλέγουν τους τυχερούς τους αριθμούς και online, από όπου κι αν βρίσκονται και όλο το 24ωρο, μέσω του tzoker.gr ή της νέας εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS.

Για να μπορεί κάποιος να συμμετέχει στις κληρώσεις και μέσω διαδικτύου, χρειάζεται μόνο μία γρήγορη εγγραφή στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο tzoker.gr.

Η εγγραφή στα πρακτορεία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και πραγματοποιείται μόνο με μία αστυνομική ταυτότητα.

Τζόκερ – Η… ιστορία των αριθμών στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr από τις σχεδόν 2.000 κληρώσεις που μετράει στην ιστορία του, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις. Αντίστοιχα, οι αριθμοί ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα, όπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ.

Τζόκερ – Απίστευτη ιστορία… επιτυχίας

Νόμιζε ότι κέρδισε 250.000 λίρες αλλά… Ο 47χρονος Simon Rushtage, λέει πως δεν θα σταματήσει την δουλειά του, παρόλο που «είναι σαν να έχεις μία δουλειά με 250.000 λίρες μισθό, αλλά χωρίς να… πηγαίνεις στη δουλειά»! Η ιστορία του θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία. Ο Simon πήγε στο πρακτορείο όλο χαρά, αφού νόμιζε πως από το αντίστοιχο σκρατς της Αγλίας είχε κερδίσει 250.000 λίρες. Όταν έφτασε, η χαρά μετατράπηκε σε… χαρά εις το τετράγωνο, αφού τον πληροφόρησαν πως ναι μεν είχε κερδίσει αυτό το ποσό, αλλά θα το εισέπραττε κάθε χρόνο μέχρι το 2029! Αφού γλίτωσε οποιοδήποτε καρδιακό επεισόδιο, η εταιρεία τον πληροφόρησε πως τα συνολικά του κέρδη έφταναν τα 3,75 εκατομμύρια λίρες κι εκείνος δήλωσε πως θα αγοράσει ένα καινούριο αυτοκίνητο κι ένα εισιτήριο διαρκείας για τους αγαπημένους του Warrington Wolves! «Το αγόρασα αμέσως μετά από μία επίσκεψη στον πατέρα μου. Πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω κι έπρεπε να το δώσω στον υπάλληλο για να μου επιβεβαιώσει πως είχα κερδίσει 250.000 λίρες!

Τζόκερ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα. Στο «κυνήγι» των 600.000 ευρώ την Πέμπτη, μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις