Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τζώρτζης Μονογυιός: Δεν εξερράγη το ρεζερβουάρ στο τροχαίο – Κούγιας: «Να δούμε αν είχε βλάβη η Ferrari»

Τζώρτζης Μονογυιός: Επιφυλακτικός ο Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός είναι ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη Ferrari στη Βούλα, την οποία είχε παραλάβει λίγη ώρα πριν. Ο γνωστός ποινικολόγος αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τους λόγους που προκλήθηκε το δυστύχημα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το τροχαίο δυστύχημα, ο Αλέξης Κούγιας είπε πως πρόκειται για ένα περίεργο δυστύχημα με τη Ferrari και μάλιστα αποκάλυψε ότι πραγματογνώμονας τροχαίων Παναγιώτης Μαδιάς, του είπε πως αυτό το ατύχημα είναι αδιανόητο.

Ο ίδιος εξετάζει διαφορετικές παραμέτρους, τονίζοντας μάλιστα ότι η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση είναι σημαντική ενώ θα πρέπει να ερευνηθούν και οι συνθήκες της παράδοσης – παραλαβής του οχήματος.

«Πρέπει να δούμε αν το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη», είπε ο Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι μια νταλίκα έφερε το αυτοκίνητο και το άφησε πάνω στο δρόμο. Ακόμη, για τους λόγους που ξέσπασε φωτιά στο δυστύχημα, ο ποινικολόγος διευκρίνισε ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε άθικτο, καθώς δεν εξερράγη.

Τζώρτζης Μονογυιός: Η αντιδικία με την πρώην σύζυγό του

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην αντιδικία που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός με την πρώην σύντροφό του, ενώ σημείωσε ότι είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα παραμονή Χριστουγέννων για να διεκδικήσει καλύτερη επαφή με το παιδί του.

«Υπάρχει μια σιωπή γύρω από το δυστύχημα. Ο Τζώρτζης ήταν πολύ καλός οδηγός», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας και εξήγησε ότι έχει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, αφού γνωρίζονταν προσωπικά ενώ λίγο πριν το δυστύχημα ήταν μαζί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις