Ελλάδα

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κατάθεσή του στην Τροχαία Κηφισιάς – Άφησα τα στοιχεία μου σε διαφημιστικό φυλλάδιο

«Λίγες ώρες αργότερα, όταν ξύπνησα, επικοινώνησα με τη συνεργάτιδά μου να επικοινωνήσει με το Α. Τ. Φιλοθέης και να ενημερώσει για το συμβάν»

Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για το απίστευτο συμβάν με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, τα όσα κατέθεσε στους αξιωματικούς της Τροχαίας Κηφισιάς ο ίδιος, δεν φωτίζουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Βασίλη Μπισμπίκη, που παρουσιάζει το newsit.gr: «Ξημερώματα Σαββάτου (σ.σ. 27.09.2025) στις περίπου 5:30 καθώς επέστρεφα στο σπίτι μου έχασα τον έλεγχο, γλίστρησα και προσέκρουσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε μαντρότοιχο».

«Κατέβηκα κάτω και διαπίστωσα ότι υπήρχαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα. Δεν υπήρχε κανένας στο σημείο και λόγω της ώρας άφησα ένα χαρτάκι με τα στοιχεία μου. Δεν είχα λευκή σελίδα και χρησιμοποίησα ένα διαφημιστικό φυλλάδιο. Λίγες ώρες αργότερα όταν ξύπνησα επικοινώνησα με τη συνεργάτιδά μου (σ.σ. αναφέρει το όνομα της συνεργάτιδας του) να επικοινωνήσει με το Α. Τ. Φιλοθέης και να ενημερώσει για το συμβάν. Όπως και έκανε και άφησε τα στοιχεία μου σε περίπτωση που κάποιος από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων με αναζητήσει. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα κάλεσα ο ίδιος την ασφαλιστική και δήλωσα το τροχαίο. Μόλις με κάλεσαν από την Τροχαία της Κηφισιάς προσήλθα αμέσως τίποτα άλλο δεν έχω να δηλώσω».

Η νομική άποψη

Ο κ. Μιλτιάδης Ζησίδης, δικηγόρος του  Βασίλη Μπισμπίκη τονίζει στο newsit.gr: «Τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι τα εξής:

1) γύρω στις 5.30 ξημερώματα Σαββάτου ο κ. Μπισμπίκης προκάλεσε υλικές ζημιές σε 2 αυτοκίνητα και σε παρακείμενο τοιχίο.

2) Λίγες ώρες μετά το ατύχημα εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο κάλεσε την πλησιέστερη αστυνομική αρχή δηλαδή το ΑΤ Φιλοθέης και ενημέρωσε για το ατύχημα δίνοντας τα στοιχεία του κ. Μπισμπίκη ως υπαίτιου οδηγού, ενώ κατόπιν συστάσεως του αστυνομικού, επειδή επρόκειτο μόνο για υλικές ζημιές, της πρότεινε να καλέσει συναφώς την ασφαλιστική εταιρία του κ. Μπισμπίκη για την αναγγελία του ατυχήματος κ.ο.κ..

3) Αμέσως μετά το ανωτέρω τηλεφώνημα, έγινε (γραπτή) δήλωση στην ασφαλιστική εταιρία προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων 

4) όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από μη αμφισβητούμενα έγγραφα.

dikigoros

Η ενημέρωση της Αστυνομίας (αλλά και της ασφαλιστική εταιρίας) έγινε εντός των 24 ωρών που προβλέπει ο νόμος στο αρ. 47 του Κ.Ο.Κ., για τις περιπτώσεις ατυχημάτων στα οποία προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βασίλης Μπισμπίκης: «Ένας μαθητής με τον πατέρα του βρήκαν το τρακαρισμένο αγροτικό του ηθοποιού» – Τι αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη
«Βλέπει το παιδάκι παρκαρισμένο κοντά στο πάρκο ένα αυτοκίνητο τρακαρισμένο» περιγράφει η Ανθή Βούλγαρη, που μετέφερε τις πληροφορίες της
Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο αυτόφωρο
1
Γάζα: Ρεσάλτο των ισραηλινών δυνάμεων σε 3 ελληνικά σκάφη – «Αν βλέπετε αυτά τα βίντεο, μας έχουν απαγάγει»
Οι τελευταίες αναρτήσεις της Πέτης Πέρκα και του Αποστολόπουλου Ιάσωνα που επέβαιναν στα σκάφη της ελληνικής αποστολής - Συνολικά συμμετείχαν 6 ελληνικά πλοία
Ισραηλινοί στρατιώτες
Ανανεώθηκε πριν 27 λεπτά
22
Ήχησε το 112 στη Λακωνία - «Προειδοποίηση για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, προσοχή στις μετακινήσεις»
«Προειδοποίηση για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες στην περιοχή της Λακωνίας από τις πρωινές ώρες της 02/10/2025 έως τις απογευματινές ώρες της 02/10/25», αναφέρεται στο μήνυμα του 112 που εστάλη στους κατοίκους
Βροχή