Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βασίλης Ντινόπουλος: «Είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και το πάλευε»

Βασίλης Ντινόπουλος: «Είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και το πάλευε»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια, την Κυριακή 1η Μαΐου, προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έφυγε από τη ζωή λόγω του διαβήτη τύπου Α. Ο αδελφός του Βασίλη Ντινόπουλου, Αναστάσιος – Οδυσσέας, μίλησε στην εκπομπή “TLive” με την Τατιάνα Στεφανίδου για τη μεγάλη απώλεια.

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», ανέφερε στην εκπομπή του Alpha ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος.

Και συνέχισε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα.

Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο».

Όσον αφορά στο πώς έμαθε για την τραγική είδηση του θανάτου του αδερφού του, ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος είπε: «Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις