Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο! H στιγμή που η μητέρα εγκαταλείπει το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Βίντεο ντοκουμέντο! H στιγμή που η μητέρα εγκαταλείπει το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έρχεται στο φως από τη στιγμή που 19χρονη μητέρα αφήνει το νεογέννητο βρέφος της έξω από σπίτι στη Νέα Ιωνία. Τι είπε η μητέρα στην κατάθεσή της.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από διάφορες κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή, εκεί που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος.

Η 19χρονη διακρίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο να βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία κρατώντας αγκαλιά το μωρό της και στη συνέχεια κατευθύνεται προς την πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως. Μετά φαίνεται να είναι άδεια η αγκαλιά της έχοντας αφήσει το μωρό της.

Τι είπε στην κατάθεσή της η 19χρονη

Η 19χρονη όπως μετέδωσε το Open είπε στους αστυνομικούς: «Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό».

Η 19χρονη με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα του βρέφους πως ήταν έγκυος. Αποφάσισε να το κρατήσει, αλλά λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του το μετάνιωσε.

«Η σχέση που είχα ήταν περιστασιακή και δεν του είχα πει τίποτα για την εγκυμοσύνη. Το αγάπησα το μωρό. Είναι το παιδί μου και ήθελα απλώς να ζήσει μια καλύτερη ζωή», είπε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 19χρονη μητέρα εξέφρασε την επιθυμία να πάρει πίσω το μωρό της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις