Ελλάδα

Βορίζια: Μαρτυρίες «καίνε» τον γαμπρό του Φανούρη Καργάκη που συμμετείχε στο μακελειό – Φέρεται να έριχνε με καλάσνικοφ από την ταράτσα

Ο 43χρονος πλέον κατηγορείται για οπλοκατοχή αλλά και για τη συμμετοχή του στο αιματηρό επεισόδιο

Ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενος στο μακελειό στα Βορίζια Ηρακλείου, ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης (05.11.2025).

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου γαμπρού του Φανούρη Καργάκη, που σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών το περασμένο Σάββατο, αφού σε σπήλια που βρίσκεται σε κτήμα ιδιοκτησίας του στην περιοχή των Βοριζίων Ηρακλείου, όπου συνέβη το μακελειό, βρέθηκε μια καραμπίνα, ένα πιστόλι, φυσίγγια αλλά και σφαίρες από 9αρι περίστροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαρτυρίες «έκαψαν» τον 43χρονο, που ανέφεραν ότι τον είδαν να ρίχνει από ψηλά στο χωριό. Ωστόσο, δεν βρέθηκε ο οπλισμός που φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει ο 43χρονος κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.

Ο 43χρονος πλέον κατηγορείται για οπλοκατοχή αλλά και για τη συμμετοχή του στο αιματηρό επεισόδιο. Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για τη ζωοκλοπή για την οποία έχει φυλακιστεί συγγενής του 38χρονους Φανούρη Καργάκη, πριν μερικούς μήνες, αλλά δεν είχε φυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος γαμπρός του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη φέρεται να είναι ο άνθρωπος που πυροβολούσε με καλάσνικοφ από ταράτσα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν της ζωή τους ο 39χρονος συγγενής του και η 56χρονη Ευαγγελία Φραγκιαδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 56χρονη γυναίκα φέρεται να πυροβολήθηκε από καλάσνικοφ με αποτέλεσμα να ερευνάται πλέον εάν το όπλο που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο 43χρονος άνδρας κατά τη διάρκεια της συμπλοκής να είναι αυτό που της προκάλεσε τον θανατηφόρο τραυματισμό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό υλικό που αφορά τη συμμετοχή του και τον ρόλο του στο ένοπλο περιστατικό υποβλήθηκε στην ανακριτική Αρχή.

Όπλα στα Βορίζια

Όπλα στα Βορίζια

Όπλα στα Βορίζια

Όπλα στα Βορίζια

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας 43χρονος, ως εμπλεκόμενος στο ένοπλο περιστατικό σε οικισμό του Ηρακλείου Κρήτης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων.

Σημειώνεται ότι, ο ανωτέρω συνελήφθη σήμερα καθώς σε υπαίθριο χώρο ιδιοκτησίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός, φυσίγγια κ.α. αντικείμενα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό υλικό που αφορά τη συμμετοχή του και τον ρόλο του στο ένοπλο περιστατικό υποβλήθηκε στην ανακριτική Αρχή για τα περαιτέρω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τον 43χρονο να πυροβολεί την ώρα του μακελειού στα Βορίζια στα χέρια της ΕΛΑΣ - Τη Δευτέρα απολογούνται τα τρία αδέρφια
Ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη συνελήφθη από τις αρχές, αφού έπειτα από μαρτυρίες που τον «έκαψαν», η ΕΛΑΣ εντόπισε σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπλα και φυσίγγια
Βορίζια