Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βράβευση φοιτητών για το λογότυπο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Αγίας Βαρβάρας

Βράβευση φοιτητών για το λογότυπο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Αγίας Βαρβάρας

Βραβεύτηκαν οι φοιτητές του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, για το επιλεγέν σήμα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Αγίας Βαρβάρας.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για τη βράβευση των φοιτητών, χαιρέτισαν ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος και ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Νίκος Γρέντζελος.

Ο κ. Γρέτζελος υπενθύμισε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, προκήρυξαν φοιτητικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του σήματος που θα σηματοδοτεί τη δημιουργία του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (ΑΚΕ) Αγίας Βαρβάρας».

Το λογότυπο, το οποίο επιλέχθηκε, μεταξύ άλλων, θα αποτελέσει και το σήμα της πλατφόρμας επιχειρηματικότητας που δημιουργείται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο με στόχο την ενίσχυση της δραστηριότητας των συμβαλλόμενων επιχειρήσεων στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται, ότι στο ΑΚΕ Αγίας Βαρβάρας συμμετέχουν περισσότερα από 65 καταστήματα, τα οποία βρίσκονται εκατέρωθεν των κεντρικών οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και σε καθέτους αυτών.

Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει παρόμοια εκδήλωση στη Νέα Σμύρνη, όπου και εκεί το Επιμελητήριο συμβάλει στη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου.

Το πρώτο βραβείο έλαβε η Μαρία Νέλλη Τσόκου, το δεύτερο βραβείο οι Νικόλαος Γρηγορίου και Δήμας Τριαντάφυλλος και το τρίτο βραβείο η Χριστίνη Μανώλη. Το βραβείο του κοινού έλαβε ο Ευάγγελος Στενάκης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις