Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζακ Κωστόπουλος: Την Παρασκευή απολογείται ο 55χρονος που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό

Ζακ Κωστόπουλος

Ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε την ζωή του την Παρασκευή, 21.09.2018, έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος και η τραγική υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο 55χρόνος άνδρας που κατηγορείται για το τραγικό τέλος που είχε ο Ζακ Κωστόπουλος, στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Ζακ Κωστόπουλος: Τι υποστήριξε ο 55χρονος

Ζακ Κωστόπουλος

Ο 55χρονος, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου. Αλλά και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Στους αστυνομικούς ο 55χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο, επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Μιλώντας νωρίτερα από την ασφάλεια όπου κρατείται ο 55χρονος άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο να κλωτσά τον Ζακ Κωστόπουλο δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ: «Δεν υπήρχε καμία πρόθεση κατ’ αρχάς για βαριά σωματική βλάβη για το δράστη. Ο δράστης ήταν σε αμόκ κατάσταση, σε επιθετικό αμόκ. Βρισκόταν εγκλωβισμένος μέσα στο κοσμηματοπωλείο στο οποίο είχε πάει για να το κλέψει. Υπήρχαν, είχε βάλει και σε ένα σακουλάκι κάποια κοσμήματα είχε ανοίξει την ταμειακή, την είχε ρίξει κάτω.

Τέλος πάντων, βλέποντας τον κόσμο απέξω προσπάθησε να βγει έξω. Την ώρα που προσπάθησε να βγει έξω κράταγε στο χέρι του ένα μαχαίρι. Εγώ εκείνη την ώρα είδα σαν παρατηρητής το μαχαίρι και θεώρησα και έκρινα ότι αυτός ο άνθρωπος με το επιθετικό αμόκ που έχει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει έξω και σκοτώσει κόσμο.

Κι αυτή ήταν η αντίδραση να τον περιορίσω σε αυτό τον χώρο, όσο μπορούσα να τον περιορίσω. Αφού κατάφερε και βγήκε, τον αφόπλισα κι έχουμε αυτή την εξέλιξη. Κινδυνεύει η οικογένειά μου με όλα αυτά που έχουν γίνει».

Ακούστε αναλυτικά στο βίντεο τι δήλωσε ο 55χρονος στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις