Site icon NewsIT

Το μπλε…υβριδικό

20.10.2012 | 18:50
Το μπλε…υβριδικό

Το μοναδικό του χρώμα το έκανε να ξεχωρίζει στο διεθνές Motor Show του Σίδνευ. Εκτός από τις υβριδικές του ικανότητες, και το αεροδυναμικό του σχήμα, το μπλε σπορ αυτοκίνητο διαθέτει αρκετές καινοτόμες τεχνολογίες και υλικά

Με την επίστρωση του Opal Blue, εμπνευσμένο από τα ορυκτά της υπαίθρου της χώρας,  το υβριδικό της Lexus φωτογραφήθηκε μπροστά από το σήμα κατατεθέν της πόλης, την Όπερα του Σίδνευ.

Ένα παρόμοιο μοντέλο, κόκκινο εκείνη τη φορά, είχε παρουσιαστεί πριν λίγους μήνες στο Ντητρόιτ.

Κάτω από το μπλε «δέρμα» του, το LF-LC συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες και υλικά, όπως την ελαφριά carbon ινα, κράματα αλουμινίου και τη νέα γενιά των υβριδικών κινητήρων.

Πολύ πιο ελαφρό από το πρωτότυπο μοντέλο.


 

Το υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας ζεύγος μπαταριών, μεταφέρει μεγαλύτερη ισχύ από αυτήν των μικρότερων μπαταριών που «φοράνε» τα συνηθισμένα υβριδικά μοντέλα της Lexus.

Συνολικά το σύστημα παράγει 500 ίππους και λόγω του ελαφρού βάρους του αμαξώματος κάνει το όχημα να κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Εκπρόσωπος της Lexus Αυστραλίας δήλωσε πως το LF-LC είναι μια τρανή απόδειξη για τις επιδόσεις των μελλοντικών σπορ αυτοκινήτων αλλά και τις ανέσεις στο εσωτερικό του.

Και το μπλε υβριδικό, μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τον σχεδιασμό των μελλοντικών ισχυρών, σε ιπποδύναμη αυτοκινήτων.

Υβριδικό Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version