Site icon NewsIT
17:27 Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Κακοποίηση μέχρι θανάτου – Έδεσε τον γάιδαρό του και τον άφησε να ψοφήσει!

Πληθαίνουν οι κακοποιήσεις ζώων από τα αφεντικά τους

ΦΩΤΟ από thebest.gr

ΦΩΤΟ από thebest.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ενός γαιδάρου -που οδήγησε και στον θάνατο του- σε δύσβατη περιοχή του Κολιρίου αποκαλύπτει σήμερα η εφημεριδα «Πατρίς».

Ο ιδιοκτήτης του ζώου αφού το έδεσε, το παράτησε στην τύχη του, με αποτέλεσμα το ζώο να βρει μαρτυρικό θάνατο!

Για την ώρα ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν έχει εντοπιστεί. Η υπόθεση πάντως και οι σκληρές εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι της περιοχής, έχουν συγκλονίσει τους πάντες, που ζητούν τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του βασανιστή του γαϊδάρου.

Όλα αυτά την ώρα που πληθαίνουν οι υποθέσεις κακοποιημένων ζώων. Στη Λέρο ένας σκύλος αναγκάστηκε από τον ιδιοκτήτη του να ζει αλυσοδεμένος (διαβάστε το σχετικό άρθρο) στην Κρήτη ένα πόνι πυροβολήθηκε στο κεφάλι (διαβάστε το σχετικό άρθρο) και στο Κορωπί οι φόλες πέφτουν βροχή (διαβάστε το σχετικό άρθρο)
 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version