Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Καιρός: Πάρτε ομπρέλα! Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κακοκαιρία… μπαίνει από τα δυτικά, ενώ θα χτυπήσει αργότερα Μακεδονία και Θεσσαλία.

Έντονα θα είναι τα φαινόμενα, λέει η ΕΜΥ, με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στην δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στη Μακεδονία και πιθανώς πρόσκαιρα και στη Θράκη.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στις βορειότερες περιοχές και βαθμιαία και στις υπόλοιπες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στη Θεσσαλία και πιθανώς στην κεντρική Στερεά. Το πρωί η ορατότητα θα είναι πιθανώς τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 20 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Το πρωί η ορατότητα θα είναι πιθανώς τοπικά περιορισμένη.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση το βράδυ.Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 11-10-2016

Καιρός: στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις κατάΠεριόδους αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές στην Κρήτη και βελτίωση το βράδυ.Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια,Τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα τις Κυκλάδες να είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6Μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε