Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλλιάνος: «Έρχονται δύσκολες μέρες – Καύσωνας ισχυρός» (video)

Καλλιάνος
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ίσως στην πιο… παράξενη πρόβλεψη καιρού που έχουμε δει ποτέ προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος προειδοποίησε ότι έρχεται ισχυρός καύσωνας.

Και ήταν παράξενη διότι ο Γιάννης Καλλιάνος δεν την έκανε ούτε στο Μέσο στο οποίο εργάζεται, ούτε στα social media, ούτε σε κάποιο άλλο Μέσο, αλλά… στην ελληνική Βουλή!

Ο “γαλάζιος” βουλευτής ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας και μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία, ωστόσο κλείνοντας την ομιλία του, ζήτησε την κατανόηση του Προέδρου και τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του μετεωρολόγου (!) για να “χτυπήσει καμπανάκι” σχετικά με τον καύσωνα που έρχεται, τονίζοντας πως το κάνει αυτό διότι εκτός από ζέστη περιμένουμε και ισχυρούς ανέμους, στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για το ενδεχόμενο πυρκαγιών.

Καλλιάνος: Έρχονται δύσκολες ημέρες

“Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, έρχεται ένας καύσωνας, ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας”, είπε συγκεκριμένα από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

“Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω και να σας παρακαλέσω να με προσέξετε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έρχεται ένας καύσωνας ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Να ενημερώσετε κι εσείς στις περιοχές σας τους αρμόδιους φορείς ότι έρχεται καύσωνας ισχυρός, αλλά και αέρας πολύ δυνατός 7-8 μποφόρ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα. Με ακούνε όσοι πρέπει να με ακούσουν, σας ενημερώνω να ξέρετε ότι μας περιμένουν τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχές”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος (σ.σ. μετά το 08.30)

Ομιλία Γιάννη Καλλιάνου στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία. (28.07.2020)

"Αυτό που σας φοβίζει τελικά, αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ακριβώς αυτή καθεαυτή η ελευθερία επιλογής.Και φοβάστε την ελευθερία επιλογής διότι πολύ απλά φοβάστε την απόρριψη των ιδεοληψιών σας που θέλουν το κράτος εξουσιαστή και όχι υπηρετή των πολιτών."Η σημερινή μου ομιλία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία.

Gepostet von Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos am Dienstag, 28. Juli 2020

Με καύσωνα, λοιπόν, μας αποχαιρετά ο φετινός Ιούλιος, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται η θερμοκρασία να αγγίξει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου, παρατηρείται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ επικρατεί γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις…

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις