Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Bernie Sanders: Πανηγύρι με τα τεράστια μάλλινα γάντια που φορούσε στην ορκωμοσία

Bernie Sanders: Πανηγύρι με τα τεράστια μάλλινα γάντια που φορούσε στην ορκωμοσία

Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο αμερικανός γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς προκάλεσε πολλά σχόλια για την εμφάνισή του στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν. Κυρίως για το σκούρο χακί μπουφάν (και όχι με κοστούμι ή παλτό, όπως όλοι οι υπόλοιποι), τα τεράστια, μάλλινα γάντια με σχέδια και έναν κίτρινο φάκελο που είχε παραμάσχαλα.

Ο Σάντερς απάντησε σε όλα αυτά τα σχόλια ότι στο Βερμόντ ο κόσμος προτιμά να ντύνεται ζεστά και “δεν ενδιαφέρεται για την μόδα”. “Ξέρετε, στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά. Κάτι ξέρουμε από κρύο. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ωραία μόδα. Θέλουμε να νιώθουμε ζεστά. Και αυτό έκανα σήμερα”, δήλωσε ο Σάντερς στο CBS NEWS.

Ο Σάντερς, πρώην αντίπαλος του Μπάιντεν στις προκριματικές για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος, ήταν μεταξύ των λίγων προσκεκλημένων στην τελετή και η εμφάνισή του έγινε viral στα social media.

«Ο Μπέρνι πήγε στην ορκωμοσία γιατί ήταν στο δρόμο του για το φαρμακείο», σχολίασε ένας χρήστης στο διαδίκτυο, που κατακλύστηκε από αστεία memes του 79χρονου γερουσιαστή.

Η σύζυγός του αποκάλυψε όμως ότι το μπουφάν ήταν χριστουγεννιάτικο δώρο από τον γιο τους: «Ένα μπουφάν του Βερμόντ, γάντια του Βερμόντ, χιούμορ του Βερμόντ», είπε η Τζέιν Ο’Μίρα Σάντερς.

Δείτε μερικά από τα υπέροχα και αστεία memes

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις