Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Masterchef: Κατέστρεψαν εστιατόρια διάσημου κριτή – Ποια ήταν η αντίδρασή του

Masterchef: Κατέστρεψαν εστιατόρια διάσημου κριτή – Ποια ήταν η αντίδρασή του

Διαδηλωτές στο Λος Άντζελες κατέστρεψαν εστιατόρια διάσημου κριτή του Masterchef κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ολοσχερώς καταστράφηκαν τα εστιατόρια του διάσημου ιταλοαμερικανού σεφ, Τζο Μπαστιάνιτς, και κριτή του αμερικάνικου Masterchef, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Δυο από τα εστιατόρια του Αμερικανοϊταλού σεφ και πρώην κριτή του Masterchef στο Λος Άντζελες βρέθηκαν στο “στόχαστρο” κάποιων διαδηλωτών, και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, κάποια άτομα που συμμετείχαν στη διαδήλωση έσπασαν τα τζάμια των εστιατορίων, έριξαν βενζίνη με σκοπό να βάλουν φωτιά στο εσωτερικό των εστιατορίων και έκλεψαν κρασιά από τη συλλογή των καταστημάτων.

Παρά, όμως, την καταστροφή που υπέστη και σύμφωνα με δημοσίευμά της ιταλικής εφημερίδας Il Messaggero, ο Τζο Μπαστιάνιτς δήλωσε πως «όλοι έχουν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία και στο να ακουστεί η φωνή τους. Λυπάμαι πολύ που μια μικρή μειοψηφία βρίσκει αυτή την ώρα την ευκαιρία να κλέψει ότι μπορεί και να διχάσει την κοινωνία».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Το Μπαστιάνιτς δήλωσε πως «αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον αν δεν λύσει την πληγή του ρατσισμού. Αν το κόστος για να γίνει αυτό είναι ένα καμένο εστιατόριο, ας είναι. Το σημαντικό είναι να μη μείνουμε σιωπηλοί απέναντι σε αυτό που συμβαίνει».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις