Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Meghan Markle για Κέιτ: Εκείνη με έκανε να κλάψω πριν τον γάμο με τον Χάρι

Meghan Markle για Κέιτ: Εκείνη με έκανε να κλάψω πριν τον γάμο με τον Χάρι

Για τα όσα έχουν ειπωθεί και γύρω από τη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον, μίλησε η Μέγκαν Μάρκλ, κατά την διάρκεια της συνέντευξης της στην Όπρα. Η Δούκισσα του Σάσεξ απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να κλάψει πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. 

Η Μέγκαν Μάρκλ, όπως είπε στην συνέντευξή της, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Τα δημοσιεύματα τότε ανέφεραν ότι η Κέιτ Μίντλετον έκλαψε για το φόρεμα της κόρης της, πριγκίπισσας Σάρλοτ, στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Click4more: «Βόμβες» από τη Μέγκαν Μαρκλ: Οι τάσεις αυτοκτονίας και η «ανησυχία» για το χρώμα του Άρτσι

«Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε η Μέγκαν Μαρκλ. 

«Αυτό που μου ήταν δύσκολο να ξεπεράσω, ήταν ότι κατηγορήθηκα όχι μόνο για κάτι που δεν έκανα αλλά για κάτι που έμενα πραγματικά μου συνέβη» πρόσθεσε. 

Τα ψέματα «προστασίας» από το Παλάτι

Η Δούκισσα του Σάσεξ ισχυρίστηκε επίσης ότι πολλές φορές δεν την προστάτευσε και ότι ήταν πρόθυμοι να ψέματα «προκειμένου να προστατευτούν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας». Η προσαρμογή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη…

Από το Παλάτι, όπως είπε η Μέγκαν Μαρκλ, συνήθως της έλεγαν να απαντά «ουδέν σχόλιον» και, προσέθεταν ότι θα «την προστατεύσουν». 

«Μόλις παντρευτήκαμε όλα άρχισαν να γίνονται χειρότερα, καθώς καταλάβαινα ότι όχι μόνο δεν ήμουν προστατευμένη αλλά ήταν διατεθειμένοι να πουν ψέματα για να προστατεύσουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας» είπε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν όμως διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν εμένα και τον σύζυγό μου».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις