Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Η νταντά έλυσε τη σιωπή της – Έδιναν σφυρίχτρες βιασμού

Μικρή Μαντλίν: Η νταντά έλυσε τη σιωπή της – Έδιναν σφυρίχτρες βιασμού

Δέκα χρόνια μετά και η εικόνα του πατέρα της μικρής Μαντλίν να προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει συνεχίζει να στοιχειώνει τη νταντά που τη φρόντιζε.

Η γυναίκα που φρόντιζε τη μικρή Μαντλίν έσπασε τη σιωπή της δέκα χρόνια μετά την εξαφάνισή της. Εργαζόταν στο πορτογαλικό θέρετρο όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν στις 3 Μαΐου 2007 και ακόμα τη στοιχειώνουν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας.

Ο Gerry McCann προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει την εξαφανισμένη τρίχρονη κορούλα του, ενώ η γυναίκα του Kate έλεγε με λυγμούς πως την πήραν. Η γυναίκα που δεν έχει κατονομαστεί φρόντιζε αρκετές φορές τη μικρή Μαντλίν. Το θέρετρο από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν ήταν, όπως υποστήριξε, τόσο επικίνδυνο που έδιναν στις νταντάδες σφυρίχτρες βιασμού και τους έλεγαν να μη βγαίνουν έξω μόνες.

Επέκρινε τον τρόπο που η πορτογαλική αστυνομία χειρίστηκε την εξαφάνιση του 3χρονου κοριτσιού. “Η Kate πηγαινοερχόταν. Της είχε συμβεί ό,τι χειρότερο. Έκλαιγε και ήταν σε άσχημη κατάσταση ενώ και ο Gerry ήταν απίστευτα πιεσμένος. Θυμάμαι να ψάχνει ακόμα και κάτω από τα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να το ξεχάσω”.

Η αστυνομία, όπως σημείωσε, έχασε ολόκληρα κομμάτια των πληροφοριών κατά τη διάρκεια της έρευνας και χρειάστηκαν 90 λεπτά για να φτάσουν στο σημείο. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν οποιαδήποτε ανάμειξη οι γονείς στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Μια από τις νταντάδες που πρόσεχαν τότε τη μικρή Μαντλίν ήταν και η 20χρονη Catriona Baker. Την ημέρα που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν είχε περάσει σχεδόν έξι ώρες με το παιδί. Δεν ήταν με τους McCanns όταν χτύπησε ο συναγερμός για την εξαφάνισή της λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ. Ωστόσο συμμετείχε στις έρευνες λίγο μετά τις 23:30 όταν τελείωσε τη βάρδιά της ως νυχτερινή babysitter.

Στενός φίλος της Kate και του Gerry τόνισε ότι δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ την ελπίδα να βρουν τι συνέβη στη Μαντλίν και πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ζωντανή. “Εκτιμούν τη βοήθεια της αστυνομίας Met και ξέρουν ότι κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να λυθεί το μυστήριο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε