Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρίγκιπας δίνει 800.000 ευρώ για μια βραδιά με την Κιμ Καρντάσιαν!

Πρίγκιπας δίνει 800.000 ευρώ για μια βραδιά με την Κιμ Καρντάσιαν!

Μία απίστευτη πρόταση φέρεται να έχει δεχτεί η πάντα προκλητική Κιμ Καρντάσιαν, αυτή τη φορά από έναν πρίγκιπα, μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Η καυτή, και άκρως αποκαλυπτική, φωτογράφηση για το περιοδικό Paper φαίνεται πως έχει εκτοξεύσει την… τιμή της Κιμ Καρντάσιαν στο χρηματιστήριο της showbiz. Μετά την πρόσφατη εμφάνισή της σε μία βραδιά όπερας στη Βιέννη, στο πλευρό του ζάμπλουτου Richard Lugner, μία εμφάνιση που πρόσθεσε περίπου 200.000 ευρώ στον προσωπικό της λογαριασμό στην τράπεζα, η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως σκέφτεται να… δεχτεί την πρόταση-πρόκληση του πρίγκιπα.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κιμ Καρντάσιαν έχει προγραμματίσει μία επίσκεψη-αστραπή στη Σαουδική Αραβία τον ερχόμενο Γενάρη, επίσημη καλεσμένη μάλιστα του πρίγκιπα Adel Al-Otaibi.

Να σημειωθεί ότι το… φλερτ με την Κιμ, ξεκίνησε από σχόλιο του πρίγκιπα σε μία από τις χιλιάδες selfies που ανεβάζει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης η Καρντάσιαν, και δεν αποκλείεται να τις αποφέρει 800.000 ευρώ.

Για την ιστορία, σε μία επίσκεψή της στο Μπαχρέιν, η Κιμ Καρντάσιαν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ήρθε αντιμέτωπη με εκατοντάδες διαδηλωτές, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να κάνουν και χρήση δακρυγόνων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε