Site icon NewsIT

Qatar gate: Να αφεθεί ελεύθερη ζητεί η κόρη του Παντσέρι

03.01.2023 | 15:26
Qatar gate: Να αφεθεί ελεύθερη ζητεί η κόρη του Παντσέρι

FILE PHOTO: A statue is seen in front of the courthouse of Brescia ahead of a hearing to decide whether to hand over Maria Dolores Colleoni, wife of former MEP Antonio Panzeri who was arrested in Brussels on charges of corruption in the European Parliament for the benefit of Qatar and Morocco, to the Belgian authorities, in Brescia, Italy December 19, 2022. REUTERS/Flavio Lo Scalzo/File Photo

Το Qatar gate συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη και ειδικά την Ιταλία αφού οι περισσότεροι εκ των πρωταγωνιστών είναι από την γειτονική μας χώρα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Σίλβια Παντσέρι, κόρης του Αντόνιο Παντσέρι, ζήτησε σήμερα από τον αρμόδιο δικαστικό της Μπρέσια στην Ιταλία να μπορέσει να αφεθεί ελεύθερη, η πελάτισσά του, για να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου.

Ως μέτρο ελέγχου, ο δικηγόρος πρότεινε την καθημερινή προσέλευση της Παντσέρι σε αστυνομικό τμήμα, με υποχρέωση υπογραφής.

Το εφετείο της Μπρέσια αναμένεται να αποφασίσει, σχετικά, τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι η Σίλβια Παντσέρι, από την σύλληψή της, στις 9 Δεκεμβρίου, βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό έξω από το Μιλάνο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version