Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σχιζοφρενής κακοποιεί το 19 ημερών βρέφος της! Προσοχή! Σκληρό βίντεο

Σχιζοφρενής κακοποιεί το 19 ημερών βρέφος της! Προσοχή! Σκληρό βίντεο

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει μια μητέρα από το Μέμφις να προσεύχεται και να ψέλνει την ώρα που πετάει στο πάτωμα και κακοποιεί το βρέφος της που είναι μόλις 19 ημερών.

Η γυναίκα που είναι ψυχικά διαταρραγμένη προσπαθεί να ενθαρρύνει ένα άλλο κορίτσι να συμμετάσχει στο μαρτύριο.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως ο πατέρας του μικρού Κρίστιαν, είναι αυτός ο οποίος βιντεοσκοπεί τη σκηνή χωρίς ούτε αυτός να δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει το βρέφος που σπαράζει.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα, την οποία παρλέπεμψε για ψυχιατρική εξέταση και έδωσε την προσωρινή κηδεμονία του μικρού Κρίστιαν στη γιαγιά του. Ευτυχώς, παρά τις βαρβαρότητες, το βρέφος είναι καλά στην υγεία του.

Στο βίντεο, ο άντρας ακούγεται να φωνάζει στη γυναίκα: “Δεν έχω εγώ σχέση με αυτό”. Στη συνέχεια δήλωσε στους αστυνομικούς, πως βιντεοσκοπούσε, διότι φοβόταν υπερβολικά να παρέμβει ενώ η γυναίκα του είχε αυτό το “σχιζοφρενικό επεισόδιο”.

“Ήθελα να απλώσω τα χέρια μου πάνω της, αλλά αυτό θα με έστελνε στη φυλακή και το παιδί μου πάλι  θα ήταν μαζί τους” είπε στις αρχές ο πατέρας, ενώ δήλωσε πως τράβηξε το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, η μητέρα ακολουθούσε ειδική φαρμακευτική αγωγή, την οποία αποφάσισε μόνη της να διακόψει όταν ήταν έγκυος, καθώς δεν ήθελε να πάρει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βλάψει το παιδί. Αυτό, υποστήριξε στις αρχές η γιαγιά του Κρίστιαν.

ΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε