Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα e-mail με τα άπλυτα του Χόλιγουντ: Ατάλαντη και κακομαθημένη η Jolie

Τα e-mail με τα άπλυτα του Χόλιγουντ: Ατάλαντη και κακομαθημένη η Jolie

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση η Sony Pictures μετά τη διαρροή e-mail στα οποία βρίσκεται στο στόχαστρο η Angelina Jolie.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός απασχολεί σε μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον πρόεδρο της Sony Pictures Amy Pascal και τον παραγωγό ταινιών Scott Rudin που συζητούν τον προγραμματισμό της προσεχούς βιογραφίας του Steve Jobs.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο σκηνοθέτης David Fincher προτίμησε τη βιογραφική ταινία για τον Steve Jobs από εκείνη της Κλεοπάτρας που θέλει να κάνει η Angelina Jolie.

“H Jolie είναι αναστατωμένη που δίνουμε δουλειές στον David. Θέλει να μιλήσει”, αναφέρει ο Pascal στον Rudin για να πάρει την απάντηση “θα το ξεπεράσει, δεν θέλω να σπαταλήσω άλλο τον χρόνο μου σε αυτό”.

“Καλύτερα να κάνεις την Angelina να το βουλώσει προτού το κάνει πολύ δύσκολο για τον David να κάνει δουλειές”, συνέχισε αργότερα μέσα στην ημέρα ο Rudin στο οποίο ο Pascal απάντησε “μη με απειλείς”.

Στο επόμενο e-mail και ενώ έχουν βγει τα μαχαίρια για την Jolie που προγραμματίζει για επόμενη ταινία της τη βιογραφία της Κλεοπάτρας, ο Rudin αναφέρει “δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει καμιά βιογραφία για την Κλεοπάτρα”.

“Να της πεις ότι δεν σου αρέσει το σενάριο, το οποίο να σου θυμίσω ούτε στην ίδια αρέσει. Δεν έχω καμία όρεξη να είμαι επιεικής με κακομαθημένα και θα της το πω από μόνος μου αν δεν το κάνεις εσύ”.

“Δεν καταστρέφω την καριέρα μου για μια κακομαθημένη ατάλαντη που δεν έκανε τίποτα για 18 μήνες προκειμένου να σκηνοθετήσει μια ταινία. Δεν θέλω να κάνω ταινία μαζί της. Θα καταλήξουμε να γίνουμε ο περίγελος της βιομηχανίας και θα μας αξίζει”.

Δείτε τα e-mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε