Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τουλάχιστον θαρραλέος! Τον προκάλεσαν και βούτηξε δίπλα σε καρχαρία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον θαρραλέος! Τον προκάλεσαν και βούτηξε δίπλα σε καρχαρία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε ένας αυστραλός, ο οποίος μετά από… ασφυκτικές πιέσεις των φίλων του, βούτηξε από σκάφος στη θάλασσα, ενώ ένας καρχαρίας – τίγρης κολυμπούσε εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Ο αυστραλός, ονόματι Brett, χρειάστηκε ένα μικρό θαύμα για να επιζήσει, αφού ο καρχαρίας – τίγρης είναι δεύτερος στον κατάλογο του αριθμού επιθέσεων σε ανθρώπους παγκοσμίως.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Brett, μαζί με τους φίλους του, βρίσκονται πάνω σε ένα σκάφος όταν εντοπίζουν στα νερά τον καρχαρία και τότε αρχίζουν οι… προκλήσεις!

Ένας άνδρας ακούγεται να λέει: “Πιάσε αυτόν τον καρχαρία Brett. Σε προκαλώ να πιάσεις αυτόν τον καρχαρία – τίγρη. Πήδα εδώ, έλα πλησιάζει. Σε προκαλώ, είναι μόνο ένας μικρός τίγρης”, με τον Brett να απαντά “είναι μόνο ένας ανθρωποφάγος”.

Ο φίλος του όμως επιμένει: “Να’ το, θα σου ξεριζώσει μόνο το χέρι, μην είσαι ντροπαλός”, με τον πρωταγωνιστή να δέχεται την πρόκληση και να επιχειρεί την παράτολμη βουτιά!

Προφανώς σοκαρισμένος, ο Brett κάνει σπασμωδικές κνήσεις και προσπαθεί να ανέβει ξανά στο σκάφος, την ώρα που οι φίλοι του γελούν και να του κάνουν πλάκα, φωνάζοντάς του πως ο καρχαρίας τον ακολουθεί, ωστόσο ο Brett ανέβηκε στο σκάφος σώος και… αρτιμελής.

Πηγή: mirror.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε