Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δύο εκατομμύρια δολάρια ζητά με αγωγή η ένοικος του σπιτιού όπου έπεσε η Αν Χεκ

Δύο εκατομμύρια δολάρια ζητά με αγωγή η ένοικος του σπιτιού όπου έπεσε η Αν Χεκ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Το μοιραίο τροχαίο που προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο της Αν Χεκ προσέκρουσε σε ένα διώροφο σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα στο Λος Άντζελες, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές καταστροφές στο κτήριο και να εκδηλωθεί φωτιά. Τώρα, η ένοικος του σπιτιού, ζητά με αγωγή να αποζημιωθεί.

Σύμφωνα με το PEOPLE, οι δικηγόροι της ενοίκου του σπιτιού Λιν Μισέλ κατέθεσαν αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας στην κομητεία του Λος Άντζελες ζητώντας «2 εκατομμύρια δολάρια» ως αποζημίωση για «πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας από αμέλεια, και παραβίαση» μετά από το τροχαίο

Σύμφωνα με την κατάθεση, η Μισέλ δηλώνει ότι «εργαζόταν από το σπίτι όταν έμεινε άναυδη από τη τρομαχτική ταχύτητα του οχήματος της Χεκ που χτύπησε τον μπροστινό τοίχο, πέρασε μέσα από το σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο του σπιτιού πριν καταλήξει στην αποθήκη του σπιτιού της».

Τα έγγραφα σημειώνουν επίσης ότι «το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, σταμάτησε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ενάγουσα και τα κατοικίδιά της. Ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου συμβάντος που προκάλεσε η ηθοποιός, το σπίτι και όλη η προσωπική περιουσία της ενάγουσας κάηκε ολοσχερώς».

Τα έγγραφα περιγράφουν την Μισέλ ως «τρομοκρατημένη, σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς μέρος να ζήσει». Σημειωτέον λίγες ημέρες μετά οι γείτονες της ξεκίνησαν ένα διαδικτυακό έρανο για να μαζέψουν χρήματα για τη Λιν Μισέλ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις