Κόσμος

Αγόρασε στολή Disney για να κάνει σεξ με 10χρονη!

Για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, πήγε και αγόρασε μία στολή της Disney! Ο λόγος για τον Michael Doherty, ο οποίος είχε σχεδιάσει να κάνει σεξ με μια 10χρονη.

Ο 51χρονος από το Τέξας έψαχνε τα θύματά του στο διαδίκτυο, μέχρι που άρχισε να συνομιλεί με έναν πατέρα, ο οποίος βίαζε τη 10χρονη κόρη του.

Οι δύο άνδρες συνομιλούσαν για μέρες, χωρίς όμως ο Doherty να γνωρίζει ότι μιλούσε με έναν πράκτορα του FBI.

Ο 51χρονος ζήτησε να δει γυμνές φωτογραφίες του κοριτσιού, ενώ αντίστοιχο υλικό έστειλε και ο ίδιος στον “πατέρα”.

Κάποια στιγμή, έκλεισαν ραντεβού με σκοπό ο Doherty να κάνει σεξ με τη 10χρονη και ο “πατέρας” της να τους βλέπει. Έτσι, έφυγε από το Τέξας και ταξίδεψε στη Φλόριντα, έχοντας μάλιστα πάρει δώρο στο κορίτσι μια στολή της Disney για να τον συμπαθήσει.

Όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, έγινε και η σύλληψη του παιδεραστή.

ΠΗΓΗ: HLNTV

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός νόμου ο ακροδεξιός σύλλογος «Βασίλειο της Γερμανίας» - Χειροπέδες στον «βασιλιά» και έφοδοι στα ακίνητά τους
Ο 59χρονος αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση για σωματική βλάβη ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις υπεξαίρεσης και τραπεζικής απάτης
Αστυνομικοί στη Γερμανία
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο