Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άλεκ Μπάλντουιν: «Αδύνατο να περιγράψω το σοκ και τη θλίψη μου»

Άλεκ Μπάλντουιν: «Αδύνατο να περιγράψω το σοκ και τη θλίψη μου»

Μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Άλεκ Μπάλντουιν έκανε την πρώτη του δήλωση, τονίζοντας πόσο σοκαρισμένος είναι.  

Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ ένας από τους σκηνοθέτες, ο Τζόελ Σόουζα, τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

“Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό με το θάνατο της Halyna Hutchins, μιας συζύγου, μητέρας και αξιοθαύμαστης συναδέλφου μας. Συνεργάζομαι με τις αρχές στην έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας και είμαι σε επαφή με τον άντρα της, στηρίζοντας τον ίδιο και την οικογένεια της. Πονάει η καρδιά μου για τον άντρα της, τον γιο τους και όλους όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν την Halyna”.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του Άλεκ Μπάλντουιν, Στίβεν, δήλωσε συντετριμμένος για το περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ο αδελφός του, σε ανάρτησή του στο Instagram. «Ζητώ τις προσευχές σας απόψε, φίλοι. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν πέρα από αυτό από το να προσευχηθείτε για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό δυστύχημα. Ευχαριστώ».

Το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπόλντουιν στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα, ανέφερε ένα σωματείο του Χόλιγουντ σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις