Site icon NewsIT
16:43 Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Αλγερία: Δακρυγόνα από την αστυνομία στην συγκέντρωση χιλιάδων διαδηλωτών!

Σκηνές έντασης ξανά στην Αλγερία με τις αστυνομικές Αρχές να κάνουν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων σε μια ακόμη πολυπληθή συγκέντρωση.

Αλγερία

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Reuters, στην Αλγερία σημειώθηκαν σκηνές μεγάλης έντασης.

Χαμός στην Αλγερία

Οι πληροφορίες λένε πως η αλγερινή αστυνομία έκανε σήμερα χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσει συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων στην πρωτεύουσα.

Οι άνθρωποι αυτοί σύμφωνα και με όσα αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, διαδηλώνουν εναντίον του σχεδίου του προέδρου Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα να παρατείνει την 20χρονη παραμονή του στην εξουσία, επιδιώκοντας μια πέμπτη θητεία στις εκλογές του Απριλίου.

Το πλήθος αυξάνεται συνεχώς, με δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές να έχουν κατέβει στο κέντρο του Αλγερίου μέσα στην πρώτη ώρα από την έναρξη της διαμαρτυρίας, δήλωσαν κάτοικοι.

Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version