Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ανατριχίλα! Βίαζε την κόρη του από τα 4 της – «Καλύτερα εγώ παρά ένας ξένος»

Ανατριχίλα! Βίαζε την κόρη του από τα 4 της – «Καλύτερα εγώ παρά ένας ξένος»

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του πατέρα της έζησε ένα κοριτσάκι από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Άρχισε να την κακοποιεί από τα 2 και να τη βιάζει από τα 4 μέχρι τα 10.

Ο George Donald άρχισε να κακοποιεί την Cordelia στα δύο της χρόνια. Δύο χρόνια αργότερα άρχισε να τη βιάζει ακόμα και δύο φορές την εβδομάδα. Ο εφιάλτης της συνεχίστηκε μέχρι τα 10 της χρόνια.

Της είχε πει “καλύτερα για ένα κορίτσι να το πάρει ο πατέρας του παρά ένας ξένος”. Στα 40 της χρόνια σήμερα η Cordelia μίλησε για τη φριχτή κακοποίηση που έζησε και συγκάλυψε η εκκλησία.

Όταν η μητέρα της ανακάλυψε την κακοποίηση πήγε σε ιερείς της εκκλησίας που εργαζόταν ο George Donald. Ήταν εθελοντής ηγέτης νεολαίας. Εκεί της είπαν ότι ηταν εναντίον της εκκλησιαστικής πολιτικής να οδηγήσουν έναν χριστιανό αδελφό ενώπιον δικαστή ή της αστυνομίας. Της είπαν μάλιστα ότι η κακοποίηση δεν θα συνέβαινε αν ήταν καλύτερη γυναίκα.

Την περασμένη εβδομάδα ο George Donald, που ζούσε στη Νότια Αφρική, καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλακή για τα όσα έκανε στην κόρη του και ένα 10χρονο κορίτσι στη δεκαετία του 1980. Αρνούνταν για χρόνια τις κατηγορίες αλλά τελικά παραδέχτηκε την ενοχή του στο περιφερειακό δικαστήριο της Πρετόρια. Είπε στην κόρη του ότι λυπάται.

Σοκαριστική μαρτυρία

“Δεν ήταν πατέρας. Ήταν ένα τέρας που ζούσε στο σπίτι μου, παραμόνευε στις γωνιές και έπαιρνε αυτό που πίστευε ότι ήταν σωστό για εκείνον. Κανένα παιδί δεν πρέπει να περάσει από αυτά τα βασανιστήρια”, υπογράμμισε η Cordelia.

Αποφάσισε να μιλήσει για την εφιαλτική δοκιμασία της καθώς φοβάται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα που δεν τον έχουν καταγγείλει. Η οικογένειά της είχε μεταναστεύσει από τη Σκωτία στη Νότια Αφρική όταν η Cordelia ήταν 10 μηνών.

Η κακοποίηση μειώθηκε μόνο όταν ένα άλλο θύμα ανέφερε στη μητέρα της ότι την κακοποιούσε. Αλλά δεν βρήκε λύση ούτε στην εκκλησία όπου εργαζόταν. Ο Donald συνέχισε να την υποβάλει σε επίμονα σεξουαλικά βασανιστήρια.

Οι επιθέσεις σταμάτησαν μόνο όταν η οικογένεια επέστρεψε στη Σκωτία όταν ήταν 13 ετών και χώρισαν οι γονείς της. Για τον υπόλοιπο κόσμο ο George Donald ήταν η επιτομή του τέλειου συζύγου και πατέρα. Ενός χαρισματικού χριστιανού που εργαζόταν ακούραστα με παιδιά.

“Πίσω από αυτή την τέλεια εικόνα βρισκόταν ένα αμαρτωλό μυστικό ενός ανθρώπου που είχε την ικανότητα να ελέγχει, να χειραγωγεί, να λέει ψέματα και να κακοποιεί όσους ήταν γύρω του. Ήμουν θύμα σεξουαλικής, ψυχολογικής και συναισθηματικής κακοποίησης”, ανέφερε η Cordelia.

“Ως παιδί που μεγαλώνει σε ένα τέτοιο περιβάλλον, έζησα στον φόβο, τη σύγχυση και την επαγρύπνηση. Θα πεταγόμουν αν άκουγα ένα αυτοκίνητο να σταματά ή μια κλειδαριά να ανοίγει. Ήμουν διαρκώς φοβισμένη”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις