Κόσμος

Απειλή για βόμβα “καθήλωσε” αεροπλάνο της Germanwings

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την αεροπορική τραγωδία με τη συντριβή του Airbus A320 στις γαλλικές Άλπεις, αεροπλάνο της Germanwings έμεινε καθηλωμένο στο αεροδρόμιο της Κολονίας στη Γερμανία εξαιτίας απειλής για βόμβα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, θυγατρικής της Lufthansa, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την απειλή και αμέσως έσωσε εντολή να εκκενωθεί το αεροπλάνο από τους 126 επιβάτες και μέλη του πληρώματος, που είχαν ήδη επιβιβαστεί για την αναχώρηση της πτήσης με προορισμό το Μιλάνο.

Στη συνέχεια ομάδες ειδικές στα εκρηκτικά ερεύνησαν το αεροσκάφος. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο αεροσκάφος και η απογείωση επαναπρογραμματίσθηκε για δύο ώρες αργότερα.

Το περιστατικό συμβαίνει τη στιγμή που η εταιρεία Germanwings αντιμετωπίζει τη διαχείριση της συντριβής του A320 με 150 νεκρούς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Νετανιάχου καταδίκασε την επίθεση σε παλαιστινιακή κοινότητα στη Δυτική Όχθη: «Είναι μια χούφτα εξτρεμιστές»
Η επίθεση σημειώθηκε αφότου εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιώτες χρησιμοποίησαν μπουλντόζες για να κατεδαφίσουν και να εκκενώσουν το φυλάκιο του εβραϊκού οικισμού Τζουρ Μισγάβι
Λωρίδα της Γάζας