Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απίστευτες εικόνες στη Νέα Υόρκη: Έκαναν κορονο-πάρτι σε sex club (pics)

Νέα Υόρκη
Πηγή φωτογραφίας New York City Sheriff's Office

Τι και αν ο κορονοϊός «σφυροκοπά» εδώ και μήνες ανελέητα τις ΗΠΑ, κάποιοι κάτοικοι της Νέας Υόρκης φαίνεται πως δεν συγκινούνται ιδιαίτερα από τους χιλιάδες νεκρούς που θρηνούν και κάνουν… πάρτι. Το ένα μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα των NYT, πραγματοποιήθηκε σε sex club στο Κουινς.

Το βράδυ του Σαββάτου (21/11) οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης κλήθηκαν να μαζέψουν τουλάχιστον 200 Νεοϋορκέζους που αποφάσισαν να αψηφήσουν τα μέτρα για την πανδημία και να διασκεδάσουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα των NYT, το πρώτο περιστατικό αφορούσε ένα πάρτι στο Κουινς, το οποίο έγινε σε ένα sex club και σε αυτό συμμετείχαν 80 άτομα. Το δεύτερο περιστατικό ένα πάρτι σε παράνομο club στο Μανχάταν, όπου εκεί οι συμμετέχοντες ήταν τουλάχιστον 120.

Δείτε φωτογραφίες:

Και στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρχών, οι συμμετέχοντες δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και το αλκοόλ έρεε σε αφθονία, αν και δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες άδειες. Οι αρμόδιες αρχές έχουν απαγγείλει κατηγορίες σε επτά άτομα που σχετίζονται με την διοργάνωση των πάρτι και έναν επιχειρηματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές στη Νέα Υόρκη το τελευταίο διάστημα έρχονται συχνά αντιμέτωπες με τέτοια περιστατικά. Όπως αναφέρουν οι NYT, ανάλογα πάρτι με εκατοντάδες συμμετέχοντες έχουν γίνει στο Μπρούκλιν και στο Μπρονξ.

Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού το Σάββατο, ενώ έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 255.000 θάνατοι από την έναρξη της πανδημίας. Ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορονοϊό έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 50% τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Στοιχεία του Reuters δείχνουν ότι η εξάπλωση της επιδημίας στις ΗΠΑ επιταχύνεται, με σχεδόν ένα εκατομμύριο νέες μολύνσεις να καταγράφονται τις προηγούμενες έξι ημέρες, ενώ για να φτάσει η χώρα από τα 10 εκατομμύρια κρούσματα στα 11 εκατομμύρια χρειάστηκαν οκτώ ημέρες.

Πηγή φωτογραφιών: New York City Sheriff’s Office

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις