Site icon NewsIT
06:17 | 09.10.14

Αστυνομικός συνέλαβε “μαϊμού” αστυνομικό

ΦΩΤΟ: daily mirror

ΦΩΤΟ: daily mirror

Newsit Newsroom

Άντρας που παρίστανε τον αστυνομικό ξεγελούσε ανυποψίαστους οδηγούς και στους σταματούσε για υπερβολική ταχύτητα, ώσπου έπεσε πάνω σε αληθινό αξιωματικό!

Ο 48χρονος Jonathan Weekes έκανε το αυτοκίνητο του να μοιάζει με περιπολικό, βάζοντας σειρήνα, και ξεκίνησε να περιπολεί τους δρόμους της Αγγλίας.

Σταματούσε οδηγούς που συναντούσε στο δρόμο του για υπερβολική ταχύτητα. Βέβαια, η δράση του έλαβε τέλος όταν σταμάτησε κατά λάθος έναν πραγματικό αστυνομικό!

Ο 48χρονος σοκαρίστηκε όταν είδε τον οδηγό του αυτοκινήτου που σταμάτησε, αφού ο άντρας φορούσε αστυνομική στολή!

Ο αξιωματκός ρώτησε τον Weekes σε ποιο σώμα και τμήμα υπηρετούσε. Ο τελευταίος τα ‘χασε, και ο αστυνομικός δεν άργησε να καταλάβει την απάτη.

Ο Weekes συνελήφθη και όταν ρωτήθηκε γιατί παρίστανε τον αστυνομικό, υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να εξηγήσει την αιτία των πράξεών του!

Ο 48χρονος τιμωρήθηκε με 12 μήνες κοινοτηκού έργου και του αφαίρεσαν το δίπλωμα οδήγησης για 6 μήνες!

Πηγή: mirror.co.uk

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version