Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άβα Καράμπατιτς: Κουνελάκι… for president με νομιμοποίηση πορνείας και μαριχουάνας! video, pics

Άβα Καράμπατιτς

Η Άβα Καράμπατιτς θέλει να γίνει πρόεδρος της Κροατίας και η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, όπως φυσικά και οι θέσεις και οι… φωτογραφίες της.

Το όνομά της είναι Άβα Καράμπατιτς και είναι πρώην μοντέλο του Playboy και τηλεπερσόνα. Στην χώρα της χαίρει μεγάλης αναγνωρισιμότητας, ωστόσο η… φήμη της έχει ξεπεράσει τα σύνορα.

Κι αυτό από την στιγμή που ανακοίνωσε πως “κατεβαίνει” για πρόεδρος της χώρας! Με σαφή στόχευση για την… ψήφο των νέων, το 31χρονο μοντέλο έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και το προσωπικό της blog.

Η αύξηση των εξαγωγών με ταυτόχρονη μείωση των εξαγωγών, αλλά και η βελτίωση των ποσοστών για τους νέους εργαζόμενους και η είσοδος στο Σένγκεν αποτελούν τους κύριους άξονες της προεκλογικής της ατζέντας.

Προεξέχουσα θέση έχει και η απαγόρευση των εκτρώσεων μετά τις έξι εβδομάδες, ενώ σχεδιάζει να νομιμοποιήσει την μαριχουάνα και την πορνεία, ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων στον χώρο της πορνείας και ταυτόχρονα να αυξήσει… τους φόρους.

“Αποφάσισα να “κατέβω” για πρόεδρος. Η πολιτική είναι η δεύτερή μου αγάπη. Δεν μπορώ πλέον να κοιτάζω όλα τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στην πατρίδα μου… Οι νέοι άνθρωποι φεύγουν, το ποσοστό γεννήσεων πέφτει”, έφραψε η Άβα Καράμπατιτς.

Περιγράφει τον εαυτό της ως την “τέλεια επιλογή για την προεδρία της Κροατίας”, ενώ είναι ξεκάθαρη στο θέμα της έκτρωσης, χαρακτηρίζοντάς την έγκλημα μετά τις έξι εβδομάδες… Μοναδική εξαίρεση, θα είναι οι γυναίκες που έπεσαν θύμα βιασμού, ή περιπτώσεις αιμομιξίας…

Δείτε την Άβα Καράμπατιτς

https://www.instagram.com/p/B3No3ZIJO1s/

https://www.instagram.com/p/B3AGCmCJKxi/

https://www.instagram.com/p/B2t4pOupb4u/

View this post on Instagram

#relax

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

https://www.instagram.com/p/B1mPwlkJRTQ/

https://www.instagram.com/p/B1YXBZ0H3oz/

https://www.instagram.com/p/B074hemHQqI/

View this post on Instagram

Isprobavanje afrodizijaka za #24sata, a uskoro 24pitanja..

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Φωτογραφίες: Instagram / ava_karabatic_official.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις