Κόσμος

Αυστραλία: Αποτρόπαιο βίντεο δείχνει άνδρες να κλωτσούν, να πετούν πέτρες και να βασανίζουν καγκουρό γελώντας

Οργή στη χώρα για τους άγνωστους δράστες, οι οποίοι δημοσίευσαν βίντεο στα social media με την κακοποίηση του ζώου

Κύμα οργής έχει προκαλέσει σοκαριστικό βίντεο στην Αυστραλία που δείχνει μία ομάδα ανδρών να γελάει και να κακοποιεί βάναυσα ένα ανυπεράσπιστο καγκουρό. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Σύμφωνα με την DailyMail το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον λογαριασμό «@crossthecreekboys» τον Μάιο, παρουσιάζει σκηνές πρωτοφανούς βίας στην Αυστραλία. Οι άνδρες φαίνεται να κλωτσούν, να πετούν πέτρες και να βασανίζουν το καγκουρό, ενώ γελούν. Σε μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές του βίντεο, ένας από τους άνδρες σηκώνει το καγκουρό από το έδαφος και χτυπά το κεφάλι του στον κοτσαδόρο ενός σταθμευμένου οχήματος, ενώ άλλοι το κλωτσούν και πατούν την ουρά του.

Η οργάνωση Aussies Against Animal Abuse, που ασχολείται με την προστασία των ζώων, κατήγγειλε άμεσα το βίντεο στις αρμόδιες αρχές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της, «βλέπουμε πολλά σπαρακτικά βίντεο στην δουλειά μας, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε όριο. Ήταν εξαιρετικά τραυματικό».

Το υλικό έχει ήδη αφαιρεθεί από το Instagram, ενώ η αστυνομία και η Υπηρεσία Προστασίας Ζώων έχουν ξεκινήσει έρευνα.

Οι αντιδράσεις των πολιτών στα social media ήταν εξίσου οργισμένες. «Αηδιαστική και απάνθρωπη συμπεριφορά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά», έγραψε μία γυναίκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25